Σάββατο , 25 Μάιος 2019
Καμία λύση ακόμα στον ΑΟ Κυπαρισσίας

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Κραυγή αγωνίας. Έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη

Κραυγή αγωνίας από την διοίκηση της Κυπαρισσίας που μπροστά στον φάσμα της διάλυσης εξέδωσε ανακοίνωση για έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 24 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Μπροστά στον ορατό κίνδυνο της διάλυσης του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, το σωματείο καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους του καθώς και τους φορείς της πόλης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 μ.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου Τριφυλίας, με σκοπό να συζητηθούν τα εξής θέματα:

1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός.

2. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Αγαπητοί συμπολίτες, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κυπαρισσίας που έχει στο δυναμικό του 120 και πλέον ενεργούς αθλητές και αθλήτριες διέρχεται τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του καθώς παραμένει ακέφαλος με συνέπεια να πλησιάζει γρήγορα η ώρα της οριστικής και αμετάκλητης διάλυσής του.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο ξεπερνά τα αθλητικά πλαίσια και άπτεται της γενικότερης κοινωνικής ζωής της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Γι’ αυτό κάνουμε τελευταία και απέλπιδα έκκληση προς άπαντες όπως συμμετάσχετε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να βρεθούν οι λύσεις εκείνες που θα οδηγήσουν στη σωτηρία του σωματείου μας. Σε διαφορετική περίπτωση……ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ».

Δείτε ακόμα...

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Γενική συνέλευση στις 28 Μαΐου

Έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί στην ομάδα της Κυπαρισσίας. Η …

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Ο απολογισμός από τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα έστειλε ο τερματοφύλακας της Εράνης Φιλιατρών Σωτήρης Λυμπερόπουλος μετά και …