Τετάρτη , 19 Δεκέμβριος 2018

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Αλλάζει τα πάντα στην ομάδα ο Γιάννης Χριστόπουλος

Μπορεί να μην ήταν η απόλυτη έκπληξη το άκουσμα της είδησης ότι τελικά στο τιμόνι της Καλαμάτας αναλαμβάνει ο Γιάννης Χριστόπουλος καθώς το όνομα του ακουγόταν πολύ καιρό για την ομάδα της Πόλης μας, όμως η κίνηση αυτή να καταφέρει δηλαδή ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος να τον πείσει και εν τέλει να τον φέρει στην Μαύρη Θύελλα δεν παύει να κρίνεται ως εντυπωσιακή, αφού ακόμα και ο μεγάλος Σταύρος Παπαδόπουλος για διάφορους λόγους την προηγούμενη χρονιά δεν είχε καταφέρει πέρυσι να πείσει τον Μεσσήνιο προπονητή να συνεχίσει την καριέρα του εδώ!

Η αλήθεια είναι πως με τέτοιες κινήσεις η διοίκηση δείχνει πως πραγματικά θέλει να κάνει την υπέρβαση φέτος, και μακάρι να τα καταφέρει αφού σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και άλλες κινήσεις που θα φέρουν την ομάδα σε τροχιά ανόδου με πράξεις.

Το σίγουρο είναι πως ο σχεδιασμός για την ερχόμενη περίοδο ξεκίνησε εξαιρετικά καλά, εντάσσοντας στο δυναμικό έναν προπονητή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού εκτός από έναν πολύ σοβαρό και μεθοδικό άνθρωπό, έχει δείξει εδώ και χρόνια τα δείγματα της δουλείας του περνώντας επιτυχημένα από πολλές και μεγάλες ομάδες.

Για 3 χρόνια λοιπόν το συμβόλαιο με τον καταξιωμένο Καλαματιανό προπονητή, που παίρνει τα κλειδιά λογικά όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, και με συνεργάτες που θα επιλέξει ο ίδιος να τον πλαισιώσουν στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ευχή των απανταχού Μεσσήνιων είναι να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί την χαμένη αίγλη και σοβαρότητα μετά από αρκετά χρόνια, βγάζοντας την ουσιαστικά από την ανυπαρξία των ερασιτεχνικών κατηγοριών, και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος δείχνει να κάνει κινήσεις που οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε αλλά και να στηρίξουμε τέτοιες κινήσεις.

Στις μεταγραφικές κινήσεις, οργάνωσης και σχεδιασμού, φαίνεται ότι όλα δουλεύουν ρολόι με τον έμπειρο τεχνικό να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα τα θέματα.

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι αύριο αρχίζει ανεπίσημα η προετοιμασία της ομάδας.

 

Δείτε ακόμα...

Μαύρη Θύελλα» φυσάει ξανά στην Καλαμάτα (pics)

Το αφιέρωμα που έκανε το ΦΩΣ στην ομάδα της Καλαμάτας με αφορμή την ξέφρενη πορεία …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ανακοίνωση των οργανωμένων. «Ανελέητο πόλεμο από το σάπιο κατεστημένο»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας μετά τα τελευταία διαιτητικά λάθη. Η …

error: Content is protected !!