Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

Γ’ Εθνική: «Κλειδώνει» τη συμμετοχή η Νίκη Τραγανού

Εξελίξεις (καθημερινές πλέον, με συνεχείς επαφές και συναντήσεις) και αλλαγή δεδομένων υπάρχουν τις τελευταίες μέρες στη Νίκη Τραγανού, σε ότι αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της, ως περυσινή πρωταθλήτρια Ηλείας.

Κι ενώ τα πάντα είχαν μπλοκάρει, και η συμμετοχή όδευε μόνο προς Α1 Ηλείας – ξανά – τελικά το κλίμα άλλαξε, καθώς μια ομάδα 6-7 ατόμων (παλιών αλλά και νέων παραγόντων) ήρθε σε συνεννόηση, και η συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική δείχνει πλέον να «κλειδώνει».

Εκείνο που πλέον προσπαθούν να εξασφαλίσουν οι μετέχοντες ειναι ώστε, η συμμετοχή, να γίνει κάτω από όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική (με αυξημένες πιθανότητες παραμονής κατά κύριο λόγο) καθώς κι αξιόπιστη εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Γι’ αυτόν το λόγο, υπήρχαν συναντήσεις και την Κυριακή και τη Δευτέρα, με τελική κατάληξη να έρχεται το πολύ ως την Πέμπτη, σε πιο διευρυμένη βάση, μέσα από την οποία θα γίνουν ακόμα πιο ουσιαστικές προσπάθειες προς θετική κατεύθυνση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, γίνονται πλέον οι ενέργειες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., και του σχεδιασμού της νέας περιόδου.

Πηγή: iliaclick.gr

Δείτε ακόμα...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε βίντεο τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – …

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε γκολ και φάσεις από το παιχνίδι Καλαμάτα – Παναργειακός που έληξε με σκορ 2-0, …

error: Content is protected !!