Παρασκευή , 17 Αύγουστος 2018

Δεν προχώρησε του Μπίσα στην Καλαμάτα. Τι δηλώνει ο ίδιος

Δεν προχώρησε η μεταγραφή του Θανάση Μπίσα στην ομάδα της Καλαμάτας. Ο ίδιος είχε επαφή με την διοίκηση αλλά κάποια οικογενειακά προβλήματα που έχει ο παίκτης δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν και έτσι χάλασε η μεταγραφή.
Ο ίδιος, μετά τα όσα γράφτηκαν θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους τονίζοντας τα εξής, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Καλαμάτας γι αυτά που μου πρόσφεραν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο να τα βρω με την ομάδα όπως έγραφε το σαιτ sportstonoto.gr ήταν ψέματα δεν ξέρω ποιος ο λόγος που τα έγραφε η του τα λέγανε να τα γράφει η μόνος του δεν είχε συμβεί τίποτα τέτοιο.
Μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα γιατί υπάρχουν κάποια οικογενειακά θέματα για αυτό το λόγο θα φύγω. Τους εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Δεν αξίζει να παίζει στην Γ’ Εθνική η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”.

 

Δείτε ακόμα...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Με Κόρινθο 2006 κληρώθηκε η Καλαμάτα

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα κου Πέτρ Φούσεκ, η …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Οκτώ χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη Μπαχράμη

Οκτώ χρόνια τώρα, στο ξημέρωμα της 13ης Αυγούστου, η σκέψη και ο λογισμός δεν μπορεί να βρίσκεται αλλού παρά στον Παναγιώτη Μπαχράμη. Είναι η μέρα …