Κυριακή , 19 Αύγουστος 2018

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφές (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την έναρξη της μετεγγραφικής περιόδου ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ ανακοινώνει τις μετεγγραφικές κινήσεις του τμήματος βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η ομάδα των γυναικών, με βασικό κορμό αθλήτριες του συλλόγου, συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στον Η’ Όμιλο της Β’ Εθνικής με τεχνικό τον κ. Ντάκουρη Παναγιώτη.

Παράλληλα θα δώσουμε το παρών και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π έχοντας στο πλευρό μας τις προπονήτριες Τασιοπούλου Βιβή και Πανταζοπούλου Νάνσυ.

Καλωσορίζουμε λοιπόν  στην οικογενεία του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ τις : Χειλαδάκη Κέλλυ (αποδεσμευμένη), Ζερίτη Αθηνά (ελεύθερη μετεγγραφή από Μ.Γ.Σ.), Χριστοπούλου Γεωργία (αποδεσμευμένη), Ορφανίδου Ελένη (με υποσχετική από Α.Ο. Διονύσου), Γεωργιοπούλου Τίνα (αποδεσμευμένη) και Ορφανέα Αλεξία (ελεύθερη μετεγγραφή από Μ.Γ.Σ.). Συνεχίζουν για μία ακόμη χρονιά οι Μαθιουδάκη Νίκη (με υποσχετική από Α.Ο. Κύδων Χανίων) και Λίκα Αγγελική (με υποσχετική από Πειραϊκό Σύνδεσμο).
Με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκαν για ένα έτος οι : Κουκούτση Ευτέρπη (Α.Σ.Π. Ίωνες), Κατσόγιαννη Μελίνα (Α.Σ.Π. Ίωνες), Σταθουλοπούλου Ευσταθία (Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής) και Παυλέα Δήμητρα (Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλής Χαλκίδας).
Ευχόμαστε στις παραπάνω αθλήτριες καθώς και στο τρέχον δυναμικό καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε ακόμα...

Νίκες για τα αδέρφια Χανδρινού στην Τσεχία

Στο Μπρνο της Τσεχίας βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης (15/8) οι αναπτυξιακές εθνικές ομάδες …

ΕΘΝΙΚΗ: Γιώργος Πετρέας: «Αναγκασμένοι να πάρουμε την πρόκριση»

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ανδρών, ενόψει …