Σάββατο , 20 Οκτώβριος 2018

ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Κούτρης: «Ώθηση η γεμάτη Τέντα»

Κάλεσμα για… μαζική παρουσία στην Τέντα και στήριξη στην Kalamata BC απηύθυνε ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Κούτρης, στο πλαίσιο του σχολίου του για την κλήρωση και την παρουσία της ομάδας στη Γ’ Εθνική, μιλώντας για το τι έχει σκοπό να παρουσιάσει με τους «μελανόλευκους» και ποια είναι τα στοιχεία που θα τους διατηρήσουν ανταγωνιστικούς στην επιστροφή τους στην κατηγορία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Σε ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, σημασία έχει η σταθερότητα, η συγκέντρωση, η υπομονή και σίγουρα η αντιμετώπιση των καταστάσεων που προέρχονται από ένα σερί, είτε μιλάμε για θετικά είτε για αρνητικά αποτελέσματα.

Η πρεμιέρα για εμάς, θα είναι σε κάθε περίπτωση μια γιορτή. Το γήπεδο θέλουμε και είμαστε σίγουροι πως θα είναι γεμάτο από τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι δημιουργούν πάντα μία υπέροχη ατμόσφαιρα και αποτελούν μια σπουδαία «ώθηση» για την ομάδα μας, στην προσπάθεια που κάνει για να πετυχαίνει τους στόχους της.

Αυτό που έχουμε σκοπό φέτος στην Kalamata BC, είναι να ευχαριστηθούμε αρχικά το παιχνίδι, «χτίζοντας» μία ομάδα με ένα «κράμα» ενέργειας, αθλητικότητας και ώριμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, που θα φέρνει το κάθε ματς».

Πηγή: basketa.gr

Δείτε ακόμα...

Ξεκινάει η Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας

Αύριο Σάββατο 20 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Το πρόγραμμα των …

ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αγιασμός και παρουσίαση για τη νέα χρονιά

Παρουσία των αθλητών, του προπονητή, του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλων της ομάδας τελέσθηκε το απόγευμα …

error: Content is protected !!