Τετάρτη , 23 Ιανουάριος 2019

Βασιλειάδης σε Νέα Δημοκρατία: «Πείτε την λέξη παράγκα»!

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν άφησε δίχως απάντηση τους ισχυρισμούς και τις κατηγορίες της ΝΔ. Τι ανέφερε για… παράγκα και το τι έχει γίνει σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Μιλώντας στη Βουλή και απευθυνόμενος προς τη ΝΔ ο κ. Βασιλειάδης είπε ανάμεσα στα άλλα:
«Πείτε την λέξη παράγκα! Είναι μια απλή τρισύλλαβη λέξη». Τόνισε ακόμα πως «η Νέα Δημοκρατία δεν τολμάει ούτε να συλλαβίσει τη λέξη παράγκα. Γιατί συνοδοιπόροι και καθοδηγητές της είναι εκείνοι που διαχρονικά αντιδρούσαν σε κάθε προσπάθεια να τεθούν κανόνες».
Συμπλήρωσε ότι  «καλέσαμε επανειλημμένα τη ΝΔ να πάρει θέση επί βασικών ζητημάτων του ποδοσφαίρου, για τα οποία η σημερινή κυβέρνηση δεν δίστασε να συγκρουστεί, αλλά βρεθήκαμε απέναντι στην αφωνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αναρωτιέται αν η ΝΔ έχει ακούσει κάτι για την παράγκα του ποδοσφαίρου, για το σκάνδαλο Κοριόπολις, για το παρασύστημα με τους στημένους αγώνες, για τις συμπλοκές με νεκρούς στην Λεωφόρο Λαυρίου ή αν έχει ακούσει ότι πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ, διέπεται για πρώτη φορά από αθλητικό Νόμο».
Επισήμανε προς τη ΝΔ ότι πλέον οι Διεθνείς Ομοσπονδίες θεωρούν εταίρο και συνοδοιπόρο την ελληνική Κυβέρνηση στην προσπάθεια της να μπουν κανόνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε ότι το πλαίσιο για την ασφάλεια στα γήπεδα εκπονείται σε συνεργασία με κορυφαίους ειδικούς της UEFA και προσέθεσε:
«Σας έπιασε αφωνία όταν θέσαμε τα θέματα των ευθυνών των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών. Άλλωστε, οι κορυφαίοι εξ αυτών είναι συνοδοιπόροι σας ή μάλλον καθοδηγητές σας στη χάραξη πολιτικής. Σπάσαμε τον δεσμό μεταξύ ΕΠΟ και Διαιτησίας, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια δίνονταν επί δεκαετίες στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά σήμερα δεν έχουμε μία μεγάλη και σοβαρή υποδομή και ενώ όλες οι ομοσπονδίες είναι καταχρεωμένες και οι διοικήσεις τους στα όρια της ποινικής ευθύνης».
«Θα ζητήσω για μια φορά να πείτε μια απλή λέξη, τρισύλλαβη. Είναι απλή για όποιον δεν έχει εξαρτήσεις. Πείτε τη λέξη παράγκα! Πείτε την!», επέμεινε ο κ. Βασιλειάδης. Στάθηκε στις αλλαγές που έγιναν επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα είπε:
«Προφανώς, χρειάζεται πολύ ακόμα δουλειά. Και χρειάζονται και συναινέσεις. Αλλά στα μεγάλα ζητήματα υπάρχει αφωνία από μέρους σας. Ποια είναι η θέση σας για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων; Πόσες ομάδες αντέχει ο επαγγελματικός αθλητισμός; Με ποια κριτήρια και με ποιους όρους;».
Πηγή: balla.com

Δείτε ακόμα...

Με πέναλτι “φάντασμα” η Ξάνθη νίκησε τον Ατρόμητο – video

Με ένα γκολ από πέναλτι «φάντασμα», η Ξάνθη επικράτησε με ανατροπή του Ατρομήτου με 2-1 …

Έχει πάρει… φωτιά η ΑΕΚ! “Τριάρα” σε Αστέρα Τρίπολης

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Ένωση επικράτησε άνετα εντός …

error: Content is protected !!