Τρίτη , 26 Μάρτιος 2019

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Σούπερ κίνηση με Γερμάνη. Ακόμα τρεις ανανεώσεις και δύο μεταγραφές

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι κινείται ο Χανδριναϊκός που ανακοίνωσε σήμερα τρεις μεταγραφές ενώ όσον αφορά το ρόστερ υπήρξαν ακόμα τρεις ανανεώσεις. Επίσης, επισημάνετε ότι την Δευτέρα 13 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Η ανακοίνωση, της διοίκησης αναφέρει τα εξής:

«Το χτίσιμο του φετινού Χανδριναϊκού συνεχίζεται με την ανανέωση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών που στελέχωσαν και το περυσινό ρόστερ.

        Πρόκειται για τον ταλαντούχο Νίκο Μεμουσάϊ ο οποίος αποτέλεσε σημαντικό κρίκο στην περσινή αλυσίδα της ομάδας με πολύ ποιότητα στα κέντρα και με σημαντικά γκολ στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

        Επίσης την φετινή πορεία μας θα ακολουθήσει και ο Θοδωρής Σταματελόπουλος ένα από ανερχόμενα ταλέντα της περιοχής, με την ελπίδα να βοηθήσει την ομάδα μας και να βοηθηθεί και ο ίδιος στην εξέλιξη της καριέρας του.

        Τέλος ο ανερχόμενος Παναγιώτης Κολοκάθης (τερματοφύλακας) ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, μετατέθηκε στο στρατόπεδο της Καλαμάτας, και θα μπορέσει και αυτός να βοηθήσει τον σύλλογο στο φετινό μαραθώνιο.

      Ο σύλλογος στα πλαίσια της ενίσχυσης του πραγματοποίησε 3 ακόμη μεταγραφές που θα δυναμώσουν σημαντικά την ομάδα και θα βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας.

      Πρώτος είναι ο Φίλιππος Μαρκολέφας (μέσος) ο οποίος κατάγεται από το Χανδρινού, αλλά διέμενε στην Λάρισα. Αγωνιζόταν πολλά χρόνια στα τοπικά της Ε.Π.Σ. Λάρισας και μεταγράφηκε από την Προοδευτική Ανάβρας ομάδα Α’ τοπικού. Η τεχνική και η ταχύτητα είναι στοιχεία που τον διακρίνουν στο παιχνίδι, και θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Πέτρου Χιώτη, μιας και αγωνίζεται και σε άλλες θέσεις.

Δεύτερος είναι ο Σπύρος Λύσσαρης (τερματοφύλακας), ο οποίος κατάγεται από την Στενωσιά, και μεταγράφηκε από τον Α.Σ. Φυτειάς όπου αγωνιζόταν πέρυσι. Έχει αγωνιστεί σε Στενωσιά, Ολυμπ. Ανάληψης και Α.Σ. Φυτειάς και πιστεύουμε πως με την εμπειρία του θα σφραγίσει τα ρολά της εστίας του Χανδριναϊκού.

 

Τρίτος είναι ο Παναγιώτης Γερμάνης (αμυντικός), ο οποίος κατάγεται από την Βέροια, και μεταγράφηκε από τον Α.Σ. Ανδρούσας. Εκτός από τις επαγγελματικές κατηγορίες της Βέροιας, στην Μεσσηνία έχει αγωνιστεί σε Πάμισο, Μελιγαλά, Αναγέννηση, και Ανδρούσα. Τα σωματικά του προσόντα, η δύναμη και η εμπειρία του, αποτελούν εγγύηση στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

     Να ευχηθούμε σε όλους να είναι γεροί και τους ευχαριστούμε που αποτελούν κομμάτι του Χανδριναϊκού Π.Σ. . Επίσης εξετάζονται δυο ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την περεταίρω ενίσχυση του ρόστερ και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί εάν θα ενσωματωθούν και αυτοί στη διάθεση του Πέτρου Χιώτη.

 

    Τέλος την Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 6:30 μ.μ. θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας στο γήπεδο του Σουληναρίου, όπου θα γίνει η γνωριμία των παλιών και των νέων ποδοσφαιριστών, θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό, και η διοίκηση με τον προπονητή θα ορίσει τους στόχους της ομάδας για την φετινή χρονιά».

Δείτε ακόμα...

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 0-0. Όλα μηδέν

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση Παπαφλέσσας Χώρας – Απόλλων Πεταλιδίου. Ένα αποτέλεσμα που δεν …

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Ντέρμπι ανόδου και παραμονής σε Κυπαρισσία, Μπαχράμης και Χώρα

Με τρία παιχνίδια κάνει αυλαία σήμερα η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής. Συγκεκριμένα: …