Παρασκευή , 18 Ιανουάριος 2019

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: 12 παίκτες προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα. Συμφωνία με 21χρονο επιθετικό

Ξέκινησε προετοιμασία την Δευτέρα ο ΑΟ Κυπαρισσίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 7 το απόγευμα όπου μοιράστηκε το αθλητικό υλικό και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι ο προπονητής κ. Παναγόπουλος μαζί με τα νεαρά παιδιά έχουν πραγματοποιήσει προπονήσεις από την προηγούμενη Τετάρτη.

Μάλιστα, 12 παιδιά από την ακαδημία προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα και είναι οι: Χρήστος Μιρτάι, Χάρης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Τάνεφ, Ανδρέας Κράουτσιουκ, Χριστόφορο Μπράβος, Δημήτρης Δημητράκης, Θανάσης Κωνσταντόπουλος, Νίκος Τριαλώνας, Ερρίκος Μπουζάνι, Θεόδωρος Κοσμόπουλος, Δημήτρης Διονυσόπουλος, Πέτρος Μπαϊραμάι.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, θα γίνουν το πολύ τρεις κινήσεις ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί τερματοφύλακας μιας και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμος.

Επίσης, η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με έναν 21χρονο επιθετικό από την Ηλεία και συγκεκριμένα από τον Ενιπέα Λαζοϊου.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις στον ΑΟΚ παραμένουν και την νέα χρονιά οι Ιλιε Μιτρόφ, Ανδρέας Χρονόπουλος, Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Διονύσης Θεοχαρόπουλος, Στέφανος Ανδρουτσής, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Παναγιώτης Αριδάς ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και του Ντιόπ.

Τέλος, έχουμε και δύο αποχωρήσεις καθώς ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασόπουλος θα αποχωρήσει τον Οκτώβριο για σπουδές στην Θεσσαλονική ενώ ο Περικλής Μπακόπουλος θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Δείτε ακόμα...

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κοντά σε Λυκούργο Χ. Ανδρώνη

Μια ανάσα από την πραγματοποίηση της πρώτης μεταγραφής βρίσκεται ο Τσικλητήρας Πύλου, που είναι σε …

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Ενίσχυση με Γιάννη Μαυροειδάκο

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Ολυμπιακό Ανάληψης που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Μαυροειδάκου, Ο …

error: Content is protected !!