Κυριακή , 16 Δεκέμβριος 2018

Με επιτυχία το Easter Cup I.P.S.C. 2018 από τον σκοπευτικό όμιλο «ΝΕΣΤΩΡ» στην Καλαμάτα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΣ)

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Πόλη μας από τον σκοπευτικό όμιλο ΝΕΣΤΩΡ το Easter Cup 2018  LEVEL 1  I.P.S.C

Ο συνεχώς εξελίξιμος σύλλογος έχει θέσει νέα στάνταρ στην I.P.S.C σκοποβολή, και στην συνέχεια θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες διοργανώσεις.

Ο Νέστωρ οποίος ανήκει στη δύναμη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.) από την 13/10/2015, καθώς επίσης από την 02/12/2015 κατέχει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) με αριθμό μητρώου ΦΦ36, είναι ότι η πλειοψηφία των ιδρυτικών μελών του “ΝΕΣΤΩΡ” είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του “ειδικού” αυτού χώρου προερχόμενοι από Σώματα Ασφαλείας. Έχουν πολυετή εμπειρία στον ενδιαφέροντα χώρο των όπλων και κατέχουν «βαριά» βιογραφικά και πιστοποιήσεις Δημοσίων και Ιδιωτικών φορέων και πολύ πλούσια εμπειρία πεδίου γνώσεων με συμμετοχή σε δεκάδες σχολεία εκπαίδευσης.

Οδηγός του ΝΕΣΤΩΡ είναι η ΣΩΣΤΗ προαγωγή του αθλήματος της σκοποβολής (Πρακτική σκοποβολή, Σταθερού στόχου κ.τ.λ.) τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και η επιμελής εκπαίδευση ομάδων στον σωστό χειρισμό των πυροβόλων όπλων πάντοτε με γνώμονα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Ο ΝΕΣΤΩΡ περιμένει όλους τους λάτρεις των όπλων και της σκοποβολής στις εγκαταστάσεις του, όπου σε ένα αξιοπρεπέστατο και πολύ φιλικό περιβάλλον γίνεται (υποχρεωτικά σε όλους) η θεωρητικού επιπέδου εκπαίδευση (σεμιναριακού τύπου), με την χρήση σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων (projector, pc, ενημερωτικό υλικό, παρουσιάσεις εκπαιδευτικού υλικού) έτσι ώστε ο νέος σκοπευτής να εισέρχεται σταδιακά και να μυείται στον γοητευτικό χώρο του αθλήματος της ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ πάντοτε με ευλάβεια στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Στον νέο μας σύλλογο θα λειτουργήσουν και τμήματα Σταθερού στόχου, Πρακτικής σκοποβολής, Λειόκανου όπλου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του

ΝΕΣΤΩΡ

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Βίντεο στιγμιότυπα από τους αγώνες, και απονομές στις κατηγορίες.

Δείτε ακόμα...

Ολόκληρη η εκπομπή Κυριακή στα Σπορ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε, παρακάτω σε βίντεο ολόκληρη την εκπομπή Κυριακή στα Σπορ, όπως προβλήθηκε από την τηλεόραση …

Πάμισος – Καλαμάτα 0-2 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Πάμισο στην Μεσσήνη.

error: Content is protected !!