Τρίτη , 9 Απρίλιος 2019

Η Αχαϊκή έπεσε από τα δικά της λάθη και όχι από την Καλαμάτα κ. Γαβριλόπουλε

Δηλώσεις για τον υποβιβασμό της Αχαϊκής έκανε μετά το παιχνίδι που ματαιώθηκε με τον Αστέρα Βλαχιώτη ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, αλλά και μετά τη λήξη των υπόλοιπων παιχνιδιών, οπότε και σφραγίστηκε τυπικά ο υποβιβασμός της ομάδας του.

Ο Ηλείος τεχνικός, μίλησε στο matchaxaias, τονίζοντας ότι η Αχαϊκή υποβιβάστηκε από δικά της λάθη, αλλά και εξαιτίας των ομάδων με βαριές φανέλες, φωτογραφίζοντας Καλαμάτα και Πανηλειακό, οι οποίες ηττήθηκαν από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Αναλυτικά το άρθρο:

Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, όταν πια τα πνεύματα ηρέμησαν, μετά από τη χθεσινή παρωδία στο Αχαϊκή-Αστέρας Βλαχιώτη που δεν ξεκίνησε ποτέ, μίλησε στη «Match Αχαΐας».

Ο 35χρονος κόουτς από τη Γαστούνη σημείωσε αρχικά τα εξής: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για την ένταση που επικράτησε. Εγώ το μόνο που έκανα επανειλημμένα ήταν να παρακαλάω τους ανθρώπους του Αστέρα να μας αφήσουν να πέσουμε μέσα στο γήπεδο. Να παλέψουμε κι ας χάσουμε, αλλά να πέσουμε με ψηλά το κεφάλι. Δυστυχώς, δεν πείστηκαν, καθώς δεν είχαν τη διάθεση να παίξουν».

Στη συνέχεια, ο 35χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στον υποβιβασμό της Αχαϊκής, λέγοντας: «Θα πω κάτι, χωρίς να είναι εν βρασμώ ψυχής, αλλά έχοντας πλήρη επίγνωση του τι λέω. Η Αχαϊκή έπεσε πρωτίστως γιατί, όλα αυτά τα δύο χρόνια που είμαι εδώ, μου έδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι είναι αυτοκαταστροφική ομάδα. Έπεσε από τα δικά της λάθη. Και δεύτερον και πολύ σημαντικό, από τις… βαριές φανέλες της κατηγορίας. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είχαν μεγάλη συμβολή κι αυτές. Πρώτα όμως, είναι πως η ομάδα έκανε η ίδια λάθη σε βάρος της που την έφεραν σε αυτήν τη θέση».

ilia.news

Δείτε ακόμα...

Τέλος ο Μπίλης από τον Μακεδονικό!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται, πλέον, οι «πράσινοι» καθώς ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του …

Νίκη στην Αργολίδα και 4η θέση για Ύπατο!

Με μία πειστική εμφάνιση στην Αργολίδα, ο ΑΟ Υπάτου επιβλήθηκε με 3-1 της Ένωσης Λέρνας …