Κυριακή , 18 Νοέμβριος 2018

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία σε Αμερική και Καναδά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με μεγάλο σεβασμό, αγάπη και εκτίμηση προς τον απόδημο Ελληνισμό ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης  έχει δώσει εντολή όπου υπάρχουν Έλληνες κ Πόντιοι  να  προσφέρει με τον δικό του τρόπο.
Τελείωσε έτσι με μεγάλη επιτυχία το δεκαήμερο τουρ του ΠΑΟΚ σε Αμερική Καναδά  – Νεα Υόρκη  Τορόντο Μόντρεαλ!

Και επίσημα λοιπόν νέες  Ακαδημίες με την σημαία του ΠΑΟΚ. Με επικεφαλής τον Βαγγέλη Πουρλιοτοπούλο και με τους Μαυρεα  Αντωνη, Αλεξανδρίδη Κυριάκο να βγάζουν ένα πολύ δύσκολο έργο και στέφεται με μεγάλη επιτυχία το σπουδαίο αυτό εγχείρημα και έτσι τώρα 3 ακαδημίες υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ στην Αμερική και στον Καναδά είναι γεγονός!

Συναντήσεις  προπονήσεις και ευρύτερες «μελανόλευκες»  υποχρεώσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα, ενώ  όλα πήγαν περίφημα με τους  τρείς  εκπροσώπους τους  ΠΑΟΚ να γυρίζουν ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα τις αποστολής σε Αμερική Καναδά, όπου είχαν μάλιστα και συνάντηση με την τοπικό σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ (κεντρική μας φωτό)

«Από τον βορρά μέχρι τον νότο, από την Ελλάδα μέχρι την Αμερική και τον Καναδά, όλα πλέον μελανόλευκα. Έγινε σπουδαία δουλειά απ’ όλους αυτές τις ημέρες σε Αμερική και Καναδά και ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα τον ηγέτη του ΠΑΟΚ τον κύριο Ιβάν Σαββίδη για την εμπιστοσύνη του και για το γεγονός που στηρίζει και αυτό το μεγάλο ΠΑΟΚτζίδικο εγχείρημα», δηλώνει o μεγάλος Αντώνης Μαυρέας.

Δείτε ακόμα...

Εντυπωσιάζει ο Δημήτρης Τσιγάρος στην Οστάνδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Οστάνδης πραγματοποιεί ο τερματοφύλακας Δημήτρης Τσιγάρος. Ο 20χρονος πορτιέρο …

Ραγίζει καρδιές η συνάντηση του νεαρού Κύπριου τυφλού με τον Sokratis (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ονοματεπώνυμο του Ελλαδίτη διεθνή Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ήταν το μοναδικό «εμπόδιο» για τον 30χρονο αμυντικό …

error: Content is protected !!