Τρίτη , 20 Νοέμβριος 2018

Ilianews: Nα παίξει έναν ύπουλο και σκοτεινό ρόλο ζητάει από την Μαύρη Θύελλα, γνωστός Καλαματιανός μέσω μικρού site!

Mε άρθρο φωτιά το ilia.news, κατακεραυνώνει καλαματιανό αρθογράφο για τα παρακάλια του στον ΠΣ Η Καλαμάτα για να παραστεί η ομάδα της Μεσσηνίας στην ένσταση που έχει καταθέσει ο Βλαχιώτης.

Φυσικά και η ομάδα της Μεσσηνίας δεν αξιώνει κάτι απο αυτή την ένσταση γιατί έχασε μέσα στο γήπεδο και πραγματικά δεν υπάρχει κάποιος λόγος ένστασης μιας και ο αγώνας μεταδόθηκε μετά από άδεια της ΕΠΟ.

Διαβάστε το άρθρο :

»Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι Πρωταθλητής και στο γήπεδο και στα χαρτιά, αλλά μερικοί δεν μπορούν να το αντιληφθούν, ή δεν θέλουν να το αντιληφθούν.

Όπως αναφέραμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν έχει τυπικά το δικαίωμα να προχωρήσει σε ένσταση σε βάρος του Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς είναι «τρίτη» ομάδα και δεν πρόκειται για περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής, στην οποία θα είχε «έννομο συμφέρον».  Το μόνο συμφέρον που έχει ο Βλαχιώτης είναι βαθμολογικό και θέλει με κάθε τρόπο όπως φαίνεται να κερδίσει στα χαρτιά αυτό που δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στο γήπεδο. Όμως απ’ ό,τι φαίνεται, δεν το θέλει μόνο ο Αστέρας Βλαχιώτη. Υπάρχουν και συγκεκριμένα κέντρα, στη Μεσσηνία και ειδικά στην Καλαμάτα, όπου δεν θέλουν τον Αστέρα Αμαλιάδας Πρωταθλητή.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει προχωρήσει σε καταγγελία. Με τη διαφορά ότι οι καταγγελία του δεν φαίνεται να έχει καμία βάση, κανένα τυπικό στήριγμα και βεβαίως ο Αστέρας Αμαλιάδας, έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες από τον Κανονισμό ενέργειες για τη συγκεκριμένη τηλεοπτική μετάδοση, η οποία έγινε καθ’ όλα νόμιμα.

Φαίνεται λοιπόν ότι για όλα τα παραπάνω και να μπορέσει η υπόθεση να προχωρήσει και να συζητηθεί, κρίθηκε απαραίτητη η κλήση και της Καλαμάτας, γεγονός το οποίο επικαλείται μεσσηνιακό σάιτ, το sportstonoto.gr.

 

Δεν ασχολείται η Καλαμάτα

Σε αυτό το νέο το οποίο έρχεται να προστεθεί, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Καλαμάτα από την πλευρά της δεν προτίθεται να παραστεί σε αυτή την υπόθεση, δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με το θέμα, καθώς δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει, ούτε ηθικά ούτε και τυπικά, άρα και πολύ δύσκολα θα συζητηθεί η υπόθεση αυτή, η οποία θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο και θέμα ωρών να απορριφθεί.

 

Η προτροπή να αλλοιώσει το Πρωτάθλημα

Μάλιστα το sportstonoto.gr, φιλοξενεί ένα απίστευτο άρθρο(!). Προτείνει στην ιστορική ομάδα της Καλαμάτας, να αλλοιώσει το Πρωτάθλημα, να παρέμβει στην υπόθεση και να ζητήσει να κερδίσει στα χαρτιά, ένα παιχνίδι το οποίο έχασε καθαρότατα μέσα στο γήπεδο. Μιλάμε για απίστευτη κι όμως αληθινή πρόκληση, η οποία ξεφεύγει από κάθε λογικό όριο και ζητάει από μια (ιστορική επαναλαμβάνουμε ομάδα όπως η Καλαμάτα), να παίξει έναν ύπουλο και σκοτεινό ρόλο, σε μια υπόθεση τόσο ξεκάθαρη, από αυτές που κάθε Κυριακή λαμβάνουν χώρα στα γήπεδα των ερασιτεχνικών ομάδων και την οποία από τυπικής πλευράς αν εξετάσουμε, είναι σε όλα εντάξει. Φυσικά, η διοίκηση της Καλαμάτας δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση, αλλά ούτε και να απαντήσει σε δημοσιεύματα επιθετικού τύπου όπως αυτό, από τα οποία έχει δεχθεί κατά καιρούς.»

Δείτε ακόμα...

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Χριστόπουλος, Ψάνης και Αλιατίδης στην καλύτερη 11άδα του 8ου ομίλου

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την 7η αγωνιστική. Προπονητής …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ολοκληρώνεται το γήπεδο στα Παλιάμπελα

Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο «Παλιάμπελα» με συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα. Υπενθυμίζεται ότι τμήμα του …

error: Content is protected !!