Κυριακή , 18 Νοέμβριος 2018

Απορρίφθηκε η ένσταση του Βλαχιώτη (Μεγάλη η στεναχώρια για τον φωνακλά Μεσσήνιο αρθογράφο και την παρέα του)

Η ένσταση του Αστέρα Βλαχιώτη κατά του Αστέρα Αμαλιάδας, απορρίφθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την ένσταση-καταγγελία του σωματείου Αστέρας Βλαχιώτη κατά του σωματείου Αστέρας Αμαλιάδας Πανόπουλου«, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόρριψη έγινε για τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους. Τυπικούς διότι με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ μια τρίτη ομάδα δεν έχει δικαίωμα να προσφύγει για τέτοιο λόγο. Ωστόσο στο σκεπτικό της απόφασης το οποίο έχει επιδοθεί μέσω του διατακτικού της απόφασης, γίνεται και αναφορά σε λόγους ουσίας  καθώς εξάλλου στην υπόθεση αυτή ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει κινηθεί απολύτως τυπικά και νόμιμα.

Θεωρητικά ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση σε προθεσμία δυο εργάσιμων ημερών, μοιάζει όμως πολύ δύσκολο να γίνει μετά από μια τέτοια εξέλιξη.

ilia.news


Taklin.gr: To ρεσιτάλ παραπληροφόρησης συνεχίζετε από κάποιον φωνακλά αρθογράφο που συνεχίζει μέχρι και σήμερα τις προσπάθειες του για να μεταφέρει στον κόσμο πράγματα της φαντασίας του! Το taklin.gr είχε νόμιμη άδεια για την μετάδοση όπως είχε και για ολες τις μεταδόσεις του. Η ΕΠΟ πήρε μέσα σε 5 λεπτά την απόφαση για την απόρριψη της ένστασης μιας και η ίδια είχε δώσει άδεια στην Αμαλιάδα και στο Taklin… Για μια ακόμα φορά ξεγυμνώνονται άνθρωποι και τα fake news τους σε λίγο, δεν θα τα πιστεύουν ούτε παιδάκια 5 χρονών! 

Δείτε ακόμα...

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο ντέρμπι με την Καλαμάτα

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παμίσου που ζητά από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να …

Ο Καλαματιανός Παναγιώτης Μπουραντώνης τρελαίνει VOICE, κριτές, και κοινό, και καλπάζει για τα LIVE ! (BINTEO)

Με μια πραγματικά εκπληκτική εμφάνιση ο συμπατριώτης μας Καλαματιανός Παναγιώτης Μπουραντώνης, κατάφερε να «πετάξει έξω» …

error: Content is protected !!