Πέμπτη , 13 Ιούνιος 2019

Σκληρή ανακοίνωση Χανδριναϊκού κατά Ηρακλή Καλαμάτας. «Τι ζητήσατε στο τηλέφωνο την Μ. Παρασκευή από τον ποδοσφαιριστή μας»;

Πολύ σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα, πριν λίγα λεπτά ο Χανδριναϊκός για τα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ‘’ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.’’

          Κύριοι όλες αυτές τις ημέρες ακούγαμε διάφορους, να μας σπιλώνουν, να μας συκοφαντούν, να μας καταδικάζουν και στο τέλος να αποφασίζουν την εξόντωση μας.   Περιμέναμε επίσης με ανυπομονησία την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, η οποία ‘’μετά από 40 κύματα’’ βγήκε.

         Επειδή λοιπόν η δυσωδία του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου ξεκινά και συντηρείται από τους ίδιους που σήμερα δείχνουν με το δάχτυλο, σας λέμε τα εξής:

        Ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και του Ηρακλή Καλαμάτας είναι εκείνοι που δεν έχουν καταλάβει μετά από 36 χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Μεσσηνίας, ότι το ποδόσφαιρο από την πλευρά της ομάδας μας παίζεται ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.

        Η διοίκηση του ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ έχει το δικαίωμα ΑΥΤΉ και μόνο ΑΥΤΗ να διαχειρίζεται το ανθρώπινο δυναμικό της κατά τον τρόπο που αυτή και οι συνεργάτες της επιλέγουν, χωρίς να απολογείται σε ΚΑΝΕΝΑΝ παρά μόνο στους φιλάθλους της .

       Αν αυτό είχε γίνει κατανοητό από τον κύριο θιγμένο παράγοντα της διοίκηση του Ηρακλή, και είχε φροντίσει να το περάσει και στο ποδοσφαιρικό του τμήμα, τότε τίποτε από τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν δεν θα είχε συμβεί. Ας εξηγήσει λοιπόν στους ποδοσφαιριστές του, στους παράγοντες του, στους φιλάθλους, και στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο γενικότερα, ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ Π.Σ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 4:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ? Και μετά ας μιλήσουμε για ήθος.

       Η είσοδος φιλάθλων και παραγόντων  από την  ΣΠΑΣΜΕΝΗ  πόρτα του περιβάλλοντος χώρου των αποδυτηρίων και από την ΑΝΟΙΧΤΗ πόρτα του αγωνιστικού χώρου έγινε με σκοπό να προστατεύσουν τους ανήλικους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (ως είχαν υποχρέωση σαν ¨κηδεμόνες¨ τους), από τους μαινόμενους παίχτες του Ηρακλή που χτυπούσαν ανελέητα όποιον έβρισκαν μπροστά τους, και να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

      Ο ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. θα αναλάβει το κομμάτι των ευθυνών που του αναλογεί, σε καμία περίπτωση όμως δεν φορτωθεί την μεροληψία και την ανυπαρξία διαφόρων εμπλεκομένων τόσο στον ποδοσφαιρικό αγώνα αυτό, όσο και στην απόφαση που πάρθηκε από τα αρμόδια όργανα.

     Το νομικό επιτελείο του Χανδριναϊκού Π.Σ. έχει κάνει φύλλο και φτερό τον ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, τον ΚΑΠ, και ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ του πρωταθλήματος, και την Δευτέρα θα αποφασίσει εάν καταθέσει ΕΦΕΣΗ κατά της απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής, για σωρεία αδικημάτων που δεν έλαβε υπόψη της, με αποτέλεσμα η απόφασή της να είναι καταδικαστική για εμάς.

      Έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία μας, στην ομάδα μας και στα παιδιά μας, να προστατεύσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για το οποίο αγωνιζόμαστε, από αυτούς που αυτούς που σκοπίμως το καπηλεύονται.

                                                                                                                                        Εκ του Δ.Σ.

Δείτε ακόμα...

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λύθηκε η συνεργασία με Βασίλη Μπλέτσα

Φιλικό διαζύγιο διοίκησης – Βασίλη Μπλέτσα είχαμε στην ομάδα της Ομόνοιας. Οι δύο πλευρές έλυσαν …

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σήμερα διοικητικό συμβούλιο

Διοικητικό συμβούλιο έχει οριστεί για σήμερα στον Αστέρα Αρφαρών. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις …