Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ: Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ.

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του Δωρίου σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, η οποία αναφέρει:

«Σήμερα 26/ 04/2018 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ. Με την συμμετοχή αρκετών συγχωριανών μας στην έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου μας, οι οποίοι με την παρουσία τους έδειξαν την έμπρακτη υποστήριξη και αγάπη προς τον συλλογό μας.

Ξεκινάμε όλοι μαζί την δράση και την προσπάθεια ,για μια νέα πορεία στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Μεσσηνίας.

Βασικά χαρακτηριστικά του νέου Δ.Σ. ,είναι η εσωτερική δημοκρατική λειτουργία της, με διαφάνεια,δικαιόσυνη,αξιοκρατία . Βασικές αρχές για την σωστή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Καταφέραμε ,ειδικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια,να οικοδομήσουμε ξανά το σύλλογο μας και με την βοήθεια των συμπατριώτων μας να έχουμε σήμερα μια ενότητα δύναμης ,ευθυνής και προοπτικής.

Δεν φοβόμαστε και προχωράμε. Δεν έχουμε παλιές αγκυλώσεις και εμμονές! Όραμά μας… η επάνοδος της ομάδας μας ,εκει που ήταν… εκει που πρέπει … εκει που της αξίζει.

Δεχόμαστε προτάσεις και ιδέες για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου μας. Δεχόμαστε να παίρνουμε την όποια οικονομική βοήθεια . Γιατί όλοι μαζί μπορούμε, αρκεί να θέλουμε.
ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!

Δεν δεχόμαστε όμως να μένουν πολλοί απαθείς θεατές σε μια προσπάθεια λίγων, για το καλό του συλλόγου μας και των ποδοσφαιριστών μας.

Θέλουμε, την έμπρακτη υποστήριξη σας , γιατί εσείς μπορείτε και ΄μεις θέλουμε και το θεωρούμε μέγιστη υποχρέωση για τον τόπο μας και για τους νέους μας».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α. Ο. ΔΩΡΙΟΥ

More in Α1 Τοπικό