Σάββατο , 17 Νοέμβριος 2018

Λευκή ισοπαλία στους Γαργαλιάνους, στο 0-0 έμειναν Άγρας και Εράνη [εικόνες]

Μοιρασιά στους Γαργαλιάνους ανάμεσα στον Άγρα και την Εράνη. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Ζαρακοβίτη βρήκε τις δύο ομάδες όχι ιδιαίτερα ικανοποιημένες από τη «λευκή» ισοπαλία.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Τέλος Άγρας και Εράνη Φιλιατρών μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις στη μεταξύ τους αναμέτρηση, από την οποία έλειψε μόνο το γκολ (0-0).

Και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Ο Τέλος Άγρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε για το γκολ, ωστόσο η ομάδα των Φιλιατρών στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με την ομάδα της Εράνης σε δύο φάσεις να φτάνει στο γκολ, ωστόσο ο πολύ καλός νεαρός τερματοφύλακας του Άγρα, Καλογερόπουλος, να λέει στοπ, κάνοντας έξοχες επεμβάσεις.

Λίγα νευρά υπήρξαν στο 75’ σε μια φάση για τη διεκδίκηση της μπάλας, με τον παίκτη της Εράνης, Βλαχόπουλο, να δέχεται την απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ζαρακοβίτη για διαμαρτυρία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στις συνθέσεις και των δύο ομάδων υπήρχαν πολλοί νεαροί παίκτες, δείχνοντας πως τα δύο σωματεία δίνουν έμφαση και ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

 

Διαιτητικό τρίο: Ζαρακοβίτης, Τσοπανάκης, Τσούκαλη

Τέλος Άγρας (Α. Μαυρέας): Καλογερόπουλος, Πότσης ( 88′ Κανελλόπουλος), Καμινάρης, Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Διακουμής, Ανδρώνης, Τρίψας, Παπαθεωδώρου, Αλεξανδρόπουλος (85′ Αναστασόπουλος).

Εράνη Φιλιατρών (Κ. Λυμπερόπουλος): Λυμπερόπουλος, Μητρόπουλος, Οικονομόπουλος, Μπουρδέκας, Αλεβίζος, Πέππας, Παπαδήμος (86′ Λαμπρόπουλος), Χαρμπάς (60′ Μπεγέτης), Δημητρακόπουλος (87′ Γιαννακόπουλος), Μεϊντάνης ( 70′ Νικολακόπουλος), Βλαχόπουλος.

 

Δείτε ακόμα...

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Ο Ψηλοπαναγιώτης στο Ασπρόχωμα. Ο Καρβούνης στην Ανδρούσα

Ο Κώστας Ψηλοπαναγιώτης ορίστηκε να σφυρίξει το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Ασπρόχωμα ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμάτας …

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Σαραντέας «Να καμαρώσουμε την Μαύρη Θύελλα εκεί που της αξίζει»

Ιστορική η αυριανή ημέρα για την ΑΕ Μάνης καθώς εκτός από ότι βρίσκεται στις τέσσερις …

error: Content is protected !!