Τετάρτη , 19 Σεπτέμβριος 2018

Η επιστολή των Ελλήνων διαιτητών στον Περέιρα: «Τελευταία φορά…»

Στο συγκεκριμένο κείμενο, οι Έλληνες διαιτητές αναφέρουν πως θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για την πρόθεση της ΚΕΔ να ορίσει ξένο διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ ξεκαθάρισαν πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που κάτι τέτοιο αποφασίζεται ερήμην τους.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιστολή δεν είχε την καθολική αποδοχή των διαιτητών, αλλά της πλειοψηφίας.

«Αγαπητέ Κ. Πρόεδρε της ΚΕΔ,

Σε απάντηση του email που μας στείλατε θέλουμε να σας πούμε τα εξής. Σε συνέντευξή σας τον Σεπτέμβριο του 2017, σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε την έλευση ξενών διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναφέρατε ότι σκοπός σας είναι να ετοιμάσετε τους Ελληνες διαιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα από τότε και πολλά πράγματα άλλαξαν. ΟΧΙ όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι Έλληνες διαιτητές. Η τελευταία σας απόφαση να καλέσετε ξένους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Ελληνες διαιτητές. Θεωρούμε αυτήν ως τελευταία φορά που μια τόσο σημαντική απόφαση λαμβάνεται ερήμην μας. Θεωρούμε επίσης ότι έπρεπε να μας είχατε κοινοποιήσει την πρόθεση σας πολύ νωρίτερα.

Κλείνοντας, επειδή στην επιστολή σας μιλήσατε για εμπιστοσύνη, να είστε σίγουρος ότι από τη μεριά μας εμείς σας εμπιστευόμαστε. Οφείλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Κ’ ΒΟΗΘΟΙ SUPERLEAGUE».

Πηγή: newsit.gr

Δείτε ακόμα...

Champions League: Ξεκινά η… γιορτή! Τεντώνει και πάλι το «σεντόνι»!

Βραδιά… αστέρων και πάλι. Οι σημαντικότεροι σύλλογοι της Ευρώπης μπαίνουν από σήμερα σε μια «μάχη» …

Άρης – Λεβαδειακός: «Πολυβόλα» και στο… άνδρο τους! Το Βικελίδης τον διατήρησε στην κορυφή- videos

Ο Άρης συνεχίζει να σκοράρει… κατά ριπάς στην επιστροφή του στη Superleague και επικρατώντας με …

error: Content is protected !!