Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Σπάρτη: Αφαίρεση τριών βαθμών

Από τη Σπάρτη και άλλες πέντε ομάδες αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για το γεγονός ότι δεν κατέθεσε φάκελο για τη Β’ φάση επιτήρησης. Τρεις βαθμοί αφαιρέθηκαν και από την Αναγέννηση Καρδίτσας, σε αντίθεση με τον Αιγινιακό που πέρασε το 2ο στάδιο επιτήρησης. Συνεπώς η μάχη για την παραμονή την τελευταία αγωνιστική θα γίνει μεταξύ της Σπάρτης και της Αναγέννησης Καρδίτσας.  Είναι η δεύτερη φορά κατά την φετινή περίοδο που αφαιρούνται βαθμοί από τη Σπάρτη η οποία δεν είχε περάσει ούτε το πρώτο στάδιο επιτήρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη ισονομία ενόψει των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, λόγω ενδεχόμενης αφαίρεσης βαθμών στη 2η φάση της επιτήρησης, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μερίμνησε για την έγκαιρη εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ που βρίσκονται πλησίον ή κάτω της ζώνης του υποβιβασμού.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 25/05/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE.

Οι ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΣΠΑΡΤΗ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Κατόπιν αυτού, και καθώς οι αποφάσεις της συγκεκριμένης διαδικασίας δεν είναι εφέσιμες, το σύνολο των ομάδων της Football League, γνωρίζει πλήρως την βαθμολογική του κατάσταση πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος».

Πηγή: isports.gr

More in Ποδόσφαιρο