Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

O Aγαθοκλής Χριστόπουλος για τον Γιάννη Χριστόπουλο. «Προπονητής για πάντα στην Μαύρη Θύελλα»

Στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μίλησε χθες ο βασικός χρηματοδότης της Μαύρης Θύελλας Αγαθοκλής Χριστόπουλος και συγκεκριμένα στο ημίχρονο του φιλικού που διεξήχθη στο Π. Γεωργανάς όσον αφορά την ομάδα της Καλαμάτας και τον νέο προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο.

«Για πάντα προπονητής στην Καλαμάτα ο Γιάννης»

Η αρχή των δηλώσεων έγινε ως εξής: «Τον κοίταξα στο μάτια. Όσο είμαι εγώ στην Καλαμάτα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτός προπονητής. Πιστεύω στον άνθρωπο. Η οργάνωση που του ζήτησα για την ομάδα ήταν αυτό το οποίο μου έδειξε ότι μπορώ να στηριχθώ πολύ επάνω του.

«Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος»

«Το μπάτζετ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση. Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται. Στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Μέσα από δουλειά, πρόγραμμα και τη σωστή διαχείριση των πραγμάτων πιστεύω κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να φτάσουμε και στον απώτερο στόχο που είναι άνοδος στην Super League».

«Θέλω να δω έστω και μία φορά γεμάτο το γήπεδο»

«Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει ομάδα. Το μεγάλο στοίχημα είναι να δω το γήπεδο του Μεσσηνιακού ή όπου παίζουμε έστω και μια φορά γεμάτο, να μην υπάρχουν εισιτήρια, ένα sold out. Θα πρέπει πάλι την ομάδα να την κάνουμε με προσωπικότητα. Η προσωπικότητα και η εξωστρέφεια ήταν αυτό που έλειπε όλα αυτά τα χρόνια. Στη Μεσσηνία μπορεί να είμαστε οι καλύτεροι, αλλά πρέπει να ξανακερδίσει η ομάδα τη θέση της και το σεβασμό και έξω από το νομό».

«Μέσα στο πρώτο 15ημερο του Ιουνίου οι πρώτες ανακοινώσεις»

«Μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου θα γίνουν σταδιακά ανακοινώσεις για θέματα της ομάδας, ενώ είναι νωρίς ακόμη για συμφωνίες με παίκτες, καθώς όποιες περιπτώσεις υπάρχουν είναι στο στάδιο των συζητήσεων «Είναι θέμα προπονητή οι μεταγραφές. Ότι πει ο κόουτς».

«Πάντα για την άνοδο ο Πανθουριακός»

«Ο Πανθουριακός παραμένει σε προτεραιότητα σε τοπικό επίπεδο και κάθε χρόνο έχει στόχο την πρωτιά. Υπάρχει η σκέψη να γίνει σύνδεση των δύο ομάδων και να αποτελέσει τον «προθάλαμο» της Καλαμάτας για την ανάδειξη νεαρών

«Καμία αλλαγή στο διοικητικό σχήμα»

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, να αναλάβει πρόεδρος για πρακτικούς λόγους (επειδή δεν μπορεί να έχει διαρκή φυσική παρουσία), με τον Απόστολο Κουκούτση να παραμένει επικεφαλής του ΔΣ.

More in Μαύρη Θύελλα