Ακολουθήστε μας

Σπορ

Ισχυρός ο ΣΔΥΜ στο «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» και τα Θεοδωράκεια 2018

Με το μήνυμα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και για 8η χρονιά ο λαϊκός αγώνας δρόμου «Θεοδωράκεια 2018», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), σε συνεργασία με το Δήμο Γορτυνίας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) και είχε την υποστήριξη εθελοντών μαθητών από τα σχολεία της Βυτίνας, Βαλτεσινίκου και Δημητσάνας, του Σώματος Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ-παράρτημα Τρίπολης, αλλά είχε και την πολύτιμη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας.
Εκατό αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας έτρεξαν στη διαδρομή Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο, μήκους 24,3 χλμ. προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη. Οι αθλητές πριν τον αγώνα απήγγειλαν τον όρκο τους και στη συνέχεια ξεκίνησαν στις 10.30 από τη Ζάτουνα με την εκκίνηση να δίνεται από τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιάννη Γιαννόπουλο. Οι αθλητές έτρεξαν απολαμβάνοντας μία όμορφη διαδρομή μέσα στο δάσος ακολουθώντας τη διαδρομή Δημητσάνα-Καρκαλού-Καμπέας-Σανατόριο Μάνας, για να τερματίσουν στην πλατεία του Βαλτεσινίκου καταχειροκροτούμενοι από τους κατοίκους και τις παριστάμενες αρχές.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ήταν παρών και σε αυτή τη διοργάνωση όπως κάνει πάντα κάθε χρόνο, με 15 αθλητές και βραβεύτηκε από τους διοργανωτές ως ο πολυπληθέστερος σύλλογος. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μπένος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, την καλύτερη εμφάνιση και διάκριση για το Σύλλογό μας είχε το μέλος μας Σταυρούλα Μπάκα, η οποία τερμάτισε στην 1η θέση της γενικής κατάταξης, σημειώνοντας χρόνο 2:11:43. Ακολούθησαν οι απονομές αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων συμμετοχής

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα μέλη του που συμμετείχαν.

More in Σπορ