Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Αλλαγή ρόλων στο Δ.Σ. και νέος Πρόεδρος ο Πέτρος Νικητόπουλος

Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Χανδριναϊκού που έγινε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στα γραφεία του συλλόγου και αφού έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός αποφασίστηκε ομόφωνα η αλλαγή ρόλων των υπαρχόντων μελών και προσθήκη στο Δ.Σ. νέων μελών σαν τακτικά. Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει τον σύλλογο να κινείται πιο ευέλικτα στις αποφάσεις, στη οργάνωση και στην καθημερινή λειτουργία του συλλόγου.
Η πιο σημαντική αλλαγή έγινε στην θέση του προέδρου του συλλόγου, μιας και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Ζωντανός μετά από 12 χρόνια τα οποία ηγείτο του συλλόγου, θα ενεργεί από την τιμητική θέση του Αντιπροέδρου. Σίγουρα η αλλαγή αυτή είναι ιστορική, αλλά δεν αλλάζει τίποτε από την ισορροπία και την φιλοσοφία του συλλόγου, μιας και όλο το Δ.Σ. θα συνεχίσει σαν μια παρέα, με αξιοπρέπεια και τιμιότητα να διοικεί τον Χανδριναϊκό.
Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου στο εξής θα είναι ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας Πέτρος Νικητόπουλος, ο οποίος στο εξής θα τρέχει και θα οργανώνει τον σύλλογο από την κεφαλή. Ο νυν λοιπόν πρόεδρος δεν θα βρεθεί σε άγνωστα νερά μιας και μέχρι σήμερα έτρεχε τον σύλλογο μαζί με τα άλλα μέλη από άλλο πόστο.
Τα νέα τακτικά μέλη που προστέθηκαν στο Δ.Σ. είναι δυο παλιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου με σπουδαία καριέρα στα ερασιτεχνικά γήπεδα και εκτός του Νομού, ο Κωνσταντίνος Σιαμέλης (τερματοφύλακας) και ο Ιωάννης Παγάνης (μέσος). Ο τρίτος είναι ένας εξαίρετος φίλος ο Νικόλαος Καραμπάτσος του Γεωργίου, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα στο σύλλογο. Η συμβολή τους στα πόστα που τους ανατέθηκαν θα δώσει άμεσες λύσεις και σίγουρα η ενσωμάτωση τους στο Δ.Σ. δυναμώνει το σύλλογο ακόμη περισσότερο.
Έτσι το νέο Δ.Σ. έχει την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος:                                    Νικητόπουλος Πέτρος
Αντιπρόεδρος:                              Ζωντανός Απόστολος
Γενικός Γραμματέας:                     Αποστολόπουλος Κων/νος
Ταμίας:                                         Καραμπάτσος Γεώργιος
Δημοσίων σχέσεων:                      Καραμπάτσος Ηλίας
Γενικός αρχηγός- έφορος υλικού:  Παγάνης Ιωάννης
Τεχνικός διευθυντής:                     Σιαμέλης Κων/νος
Μέλος τακτικό:                              Νταής Παναγιώτης
Μέλος τακτικό:                              Καραμπάτσος Νικόλαος
Μέλος τακτικό:                              Καραθανάσης Γεώργιος
Μέλος τακτικό:                              Νικητόπουλος Βασίλειος
Μέλος τακτικό:                              Λάππας Φίλιππος

More in Α1 Τοπικό