Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

To νέο Assassin’s Creed Odyssey αρχίζει γυρίσματα στην Μάνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες που θέλουν το επόμενο Assassin’s Creed να μας ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα και μετά από την τελευταία διαρροή, η Ubisoft έρχεται επιτέλους να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του Assassin’s Creed Odyssey, όπως θα ονομάζεται!

Με ένα σύντομο teaser βίντεο, η εταιρεία μας προσφέρει μια κλέφτη ματιά στον νέο assassin, ο οποίος από ότι φαίνεται είναι Σπαρτιάτης και κλείνει ραντεβού για τη φετινή E3. Παρόλα αυτά, οι διαρροές δεν έχουν τελειωμό και σύμφωνα με πήγες, το Odyssey θα μας μεταφέρει ολοκληρωτικά στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, το Assassin’s Creed Odyssey θα συνεχίσει το “κύμα” αλλαγών που ξεκίνησε το Assassin’s Creed Origins, αφού θα εισάγει επιλογές διαλόγους στο παιχνίδι και θα σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα assassin.

Τέλος, οι ίδιες πήγες υποστηρίζουν πως το Assassin’s Creed Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος του 2019, το οποίο τελειώνει στις 31 Μαρτίου 2019. Αν λάβουμε υπόψιν τις παλιότερες κυκλοφορίες της σειράς, τότε είναι πολύ πιθανό πως το Odyssey θα κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο.

Έτσι λοιπόν οι παραγωγή θέλοντας να αποδώσει ρεαλιστικά τα σκηνικά του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού με εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο, ξεκινάει σε λίγες ημέρες τα γυρίσματα για το τρέιλερ που θα μας βάζει για τα καλά στο ύφος του παιχνιδιού αλλά και στο σενάριο. Όταν μάλιστα οι σκηνές αυτές θα γυριστούν στα μέρη που θα διαδραματίζεται και η ιστορία του video game, αλλά και με Έλληνες κομπάρσους στήνοντας στην ουσία ένα αρχαίο χωριό από το μηδέν σε μια τεράστια παραγωγή για τα τοπικά δεδομένα, τότε καταλαβαίνουμε πως η βιομηχανία των video games, όχι μόνο δεν διαφέροει από τις πολυδάπανες κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά τις ξεπερνά κατά πολύ και σε κόστος, αφού κάποιες παραγωγές σπάνε το φράγμα ακόμα και των 500 εκατομμυρίων δολαρίων!!

Σήμερα λοιπόν στην Καλαμάτα σε ειδικό χώρο, έγινε η πρώτη επιλογή ατόμων από την Καλαμάτα που θα πάρουν μέρος στα γυρίσματα που θα γίνουν στις 23 και 24 Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνιακής και Λακωνικής Μάνης. (Στούπα, Καρδαμύλη, Βάθη, Γύθειο, Σπάρτη…) Ενώ να σημειώσουμε πως η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Η παραγωγή θα είναι Γαλλική και αναμένετε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό κάνοντας μάλιστα πρεμιέρα σύμφωνα με πληροφορίες αρχές Ιουλίου στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής!

Το μοναδικό μέχρι τώρα οπτικό στοιχείο που έχει διαρρεύσει, είναι ένα πολύ μικρό teaser video που δείχνει έναν Σπαρτιάτη να δίνει κλωτσιά σε έναν μάλλον Πέρση, ενώ στο τέλος το βίντεο χαιρετά με την φράση “See you at E3”.

More in Ειδήσεις