Παρασκευή , 7 Ιούνιος 2019

Εκλογές στον Όμιλο Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης με την από 48/10-6-2018 απόφαση του καλεί τα μέλη του, σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου στο αθλητικό κέντρο Αγ. Νικολάου Μεσσήνης τηνΚυριακή 8 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

3. Αρχαιρεσίες, εκλογή νέων μελών Δ.Σ. & εκλογή ελεγκτικής επιτροπής (Τακτικών & Αναπληρωματικών) λόγω λήξης της διετής θητείας της απερχόμενης Διοίκησης, §1 άρθρου 18 του καταστατικού.

Τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποτελούν τα ταμειακά ταχτοποιημένα μέλη της (§1 άρθρου 15 του καταστατικού, δηλαδή να έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές του έως και τον Ιούνιο του 2018.)

Αιτήσεις υποψηφιότητας των μελών του συλλόγου για την συμμετοχή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται εγγράφως μέχρι την 5/07/2018, στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Δρακόπουλο Βασίλη τρεις (3) ημέρες προ της πρώτης Γενικής Συνέλευσης, όπως προβλέπει το καταστατικό §3 άρθρου 18.

Εάν δεν υπάρξει καταστατική απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία & ώρα, η Γ.Σ θα επαναληφθεί, την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα §3 άρθρου 16 του καταστατικού.

Παρακαλούνται όλα τα Μέλη της δυνάμεώς μας όπως παραστούν στη Γενική Συνέλευση αφού είναι μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και λήψη αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον του Συλλόγου και του Τένις γενικότερα στην Περιοχή μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ                        ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε ακόμα...

Τουρνουά του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Το 4ο Εαρινό Τουρνουά Αντισφαίρισης όπεν επιπέδων 2019 θα διοργανώσει ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης. Οι …

24ος Γύρος Κυπαρισσίας το Σάββατο 15 Ιουνίου

Ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας διοργανώνει τον 24ο Γύρο της …