Δευτέρα , 19 Νοέμβριος 2018

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θέλει δυνατούς συμπαίκτες δίπλα του ο Ντούλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ανέλαβε σαν Πρόεδρος του Πάμισου ο Γιώργος Ντούλης το 2016, στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας κορμός ντόπιων ποδοσφαιριστών από την ακαδημία και τη Μεσσηνία γενικότερα με τριετή – πενταετή ορίζοντα, να οδηγηθεί η ομάδα στην Γ Εθνική και να επιτευχθεί η καθιέρωσή της στην κατηγόρια.

Τώρα που επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου της ομάδας στην Γ εθνική, είναι παραπάνω από απαραίτητο όλοι μαζί να συνταχθούμε στο πλευρό της, όχι μόνο με την παρουσία μας στο γήπεδο, αλλά και οικονομικά, καθότι οι υποχρεώσεις στη κατηγορία αυτή είναι αυξημένες, και απαιτείται πολύ μεγαλύτερος προυπολογισμός.

Το πλάνο πρέπει να τηρηθεί ώστε και οι επόμενες χρονιές να είναι βιώσιμες (αγωνιστικά και οικονομικά) και μάλιστα με αξιοπρεπή πορεία. Να θυμίσουμε ότι μοντέλα ομάδων χωρίς ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα τους εξαφανίστηκαν.

Είναι αυτονόητο ότι χρειάζονται άτομα με ζέση και αγάπη για το άθλημα και την ομάδα για να συμμετέχουν στο Δ.Σ. του Πάμισου και να προσφέρουν άπω κάθε πόστο, διορθώνοντας τυχόν αδυναμίες που υπήρξαν και προπαντός να πλαισιώσουν αρμονικά το πετυχημένο Πρόεδρο έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα και στην Μεσσήνη, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί το πλοίο ¨ΠΑΜΙΣΟΣ¨ σε ένα επιτυχημένο και ασφαλές ταξίδι, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο κάθε φίλαθλου του Θρυλικού Παμίσου, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας ταυτόχρονα τη πόλη μας…

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ακόμα...

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους για τον αυριανό αγώνα με την Καλαμάτα

Μετα την σημερινή διακοπή, λόγω καιρικών συνθηκών, του αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων …

“Βούλιαξαν” στη λάσπη της Θήβας ΑΟ Υπάτου και Ερμιονίδα!

Χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΟ Υπάτου και την Ένωση Ερμιονίδας. Η νεοφώτιστη …

error: Content is protected !!