Τρίτη , 19 Φεβρουάριος 2019

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θέλει δυνατούς συμπαίκτες δίπλα του ο Ντούλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ανέλαβε σαν Πρόεδρος του Πάμισου ο Γιώργος Ντούλης το 2016, στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας κορμός ντόπιων ποδοσφαιριστών από την ακαδημία και τη Μεσσηνία γενικότερα με τριετή – πενταετή ορίζοντα, να οδηγηθεί η ομάδα στην Γ Εθνική και να επιτευχθεί η καθιέρωσή της στην κατηγόρια.

Τώρα που επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου της ομάδας στην Γ εθνική, είναι παραπάνω από απαραίτητο όλοι μαζί να συνταχθούμε στο πλευρό της, όχι μόνο με την παρουσία μας στο γήπεδο, αλλά και οικονομικά, καθότι οι υποχρεώσεις στη κατηγορία αυτή είναι αυξημένες, και απαιτείται πολύ μεγαλύτερος προυπολογισμός.

Το πλάνο πρέπει να τηρηθεί ώστε και οι επόμενες χρονιές να είναι βιώσιμες (αγωνιστικά και οικονομικά) και μάλιστα με αξιοπρεπή πορεία. Να θυμίσουμε ότι μοντέλα ομάδων χωρίς ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα τους εξαφανίστηκαν.

Είναι αυτονόητο ότι χρειάζονται άτομα με ζέση και αγάπη για το άθλημα και την ομάδα για να συμμετέχουν στο Δ.Σ. του Πάμισου και να προσφέρουν άπω κάθε πόστο, διορθώνοντας τυχόν αδυναμίες που υπήρξαν και προπαντός να πλαισιώσουν αρμονικά το πετυχημένο Πρόεδρο έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα και στην Μεσσήνη, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί το πλοίο ¨ΠΑΜΙΣΟΣ¨ σε ένα επιτυχημένο και ασφαλές ταξίδι, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο κάθε φίλαθλου του Θρυλικού Παμίσου, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας ταυτόχρονα τη πόλη μας…

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ακόμα...

Δύσκολα, αλλά δίκαια νίκησε η Ερμιονίδα

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η Ένωση Ερμιονίδας επί του Αμβρυσσέα Διστόμου το απόγευμα της Κυριακής στο …

Δυσκολεύτηκε με Λέρνα ο Παναργειακός…

O Παναργειακός είχε ευκαιρίες, όμως αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα και τελικά χρειάσθηκε ένα …

error: Content is protected !!