Ακολουθήστε μας

Σπορ

Με 4 δρομείς ο ΣΔΥΜ στον 1° Ορεινό Αγώνα Δρόμου Οβριόκαστρου Κερατέας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου ορεινού τρεξίματος 16 χιλιομέτρων Οβριοκάστρου Κερατέας την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής και οι S Runners, τιμώντας τον αγώνα των 128 ημερών ενάντια στην παράνομη δημιουργία ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου, αναδεικνύοντας μέσω του δρομικού κινήματος μια σπάνιας ομορφιάς διαδρομή η οποία βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε από τη θέση Άπαρτο Κάστρο στην κόμβο ΒΙΟΠΑ Κερατέας με κατεύθυνση τον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου και οι δρομείς έκαναν ένα κύκλο γύρω από το βουνό, περνώντας από τις θέσεις Βίλια, Ντογάνι και Νόκα. Το πρώτο και το τελευταίο χιλιόμετρο έγιναν στην άσφαλτο και όλα τα υπόλοιπα διεξήχθησαν σε χώμα. Τα 4 χλμ. είχαν μία δυσκολία καθώς κινήθηκαν σε ανηφορικό μονοπάτι. Παράλληλα με τον κύριο αγώνα πραγματοποιήθηκε δυναμικό βάδισμα 10 χιλιομέτρων και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά και όλα έλαβαν μετάλλιο τερματισμού, όπως και οι μεγάλοι.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ήταν παρών και σε αυτόν τον αγώνα με τέσσερις δρομείς, τρεις άντρες και μία γυναίκα. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν οι Γιώργος Σοβατζής, Έλενα Κανελλοπούλου, Παναγιώτης Μπούλλος και Παναγιώτης Νεαρχάκος και όλοι τερμάτισαν επιτυχώς, ανάμεσα σε 215 αθλητές.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του.

More in Σπορ