Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Επιτυχία η μουσική βραδιά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεσσήνης με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε τη Μουσική βραδιά στο Ρόδον του (Δημήτρη Χαραλαμπόπουλου) το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 21:30 στην Μεσσήνη, και όλοι μαζί υποδέχτηκαν το Καλοκαίρι!!

Την εκδήλωση την αγκάλιασε πλήθος κόσμου με την παρουσία και η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη από το αναμενόμενο.

Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μεσσήνης κ. Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο σύλλογος έκλεισε 34χρόνια παρουσία σε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα:

«Κα Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αντιδήμαρχοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και Πρόεδροι των τοπικών συλλόγων της πόλης μας κύριε τέως Δήμαρχε κυρίες και κύριοι αγαπητά μας παιδιά ο σύλλογος μας έκλεισε 34 χρόνια, με μεγάλη και πλούσια δραστηριότητα στο μπάσκετ, από πέρσι στο τμήμα βόλεϊ γυναικών καθώς και στο τμήμα γυμναστικής γυναικών.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να φέρουμε, όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο γήπεδο, εκατοντάδες παιδιά αγόρια και κορίτσια πέρασαν από το σύλλογο, έμαθαν μπάσκετ και βόλεϊ, το χάρηκαν, έκαναν φίλους και γεύτηκαν τα οφέλη του αθλητισμού, σήμερα κοσμούν την κοινωνία της Μεσσήνης και όχι μόνο.

Τα τμήματα Ακαδημίας μπάσκετ και βόλεϊ συμμετέχουν πάνω από 100 παιδιά με πέντε προπονητές, λαμβάνουν μέρος πρωταθλήματα μπάσκετ ανδρών, εφήβων Παίδων, Μίνι και Προμίνι και στο βόλεϊ παγκορασίδων και κορασίδων με μεγάλη επιτυχία.

Στο πρωτάθλημα ανδρών τερματίσαμε δεύτεροι με πολλές ατυχίες, για τρεις πόντους δεν καταφέραμε να ανέβουμε στην Γ Εθνική.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πάμισο Μεσσήνης που κατάφερε και ανέβηκε στη Γ Εθνική, εμείς ελπίζουμε του χρόνου να καταφέρουμε να ανεβούμε στην Γ Εθνικη

Το φθινόπωρο και το χειμώνα πήγαμε 4 φορές την Ακαδημία του μπάσκετ και του βόλεϊ στην Αθήνα, παίξαμε φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ΑΕΚ και τον Πανιώνιο και τα κερδίσαμε, τις ίδιες ηλικίες παιδιά με τα δικά μας νίκησαν τις ομάδες του Ολυμπιακού, ΑΕΚ και του Πανιωνίου, συμμετείχαμε δυναμικά στο καρναβάλι της πόλης μας και στον Μαραθώνιο, δεν θέλω να σας κουράσω κάνουμε πάρα πολλά πράγματα…

θα ήθελα μόνο απο τον κ Αντιδήμαρχος αθλητισμού και την Αντιπεριφερειάρχη κα Αντωνία Μπούζα, να βοηθήσουν λίγο το σύλλογο μας να σκύψουν στα προβλήματα του και δεν θέλουμε χρήματα, λίγο βελτίωση στο γήπεδο θέλουμε, να μας βελτιώσετε λίγο το γήπεδο σας παρακαλώ.

Σας ευχαριστήσω για την για την αποψινή σας Παρουσία, όπως και τα καταστήματα και τους χορηγούς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους καλή σας διασκέδαση και καλό καλοκαίρι

Ο Γ. Σ. Μεσσήνης τίμησε με μετάλλια τα κορίτσια του βόλεϊ, για τις νίκες στα πρωταθλήματα και τα αγόρια της

ακαδημίας του μπάσκετ
https://youtu.be/8OkZA7AVQ2Y

Ο Γ. Σ. Μεσσήνης απέμεινε τιμητική πλακέτα στο Νίκο Ρούστη για την προσφορά του στο Γ. Σ. Μεσσήνης
https://youtu.be/eQTG0GbthSQ
https://youtu.be/PQNZIH5tf10

Ο Γ. Σ. Μεσσήνης απέμεινε τιμητική πλακέτα στο Δημήτρη Ανδριανόπουλου μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου για την προσφορά του στο Γ. Σ. Μεσσήνης
https://youtu.be/dHC29CA86X4

Ζωντανή μουσική έπαιξαν η γνωστή στους Μεσσήνιους ορχήστρα του ο Ιωάννη Καλογερόπουλου

https://youtu.be/P7mgL4s7kGw

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

More in Μπάσκετ