Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Αντώνης Μαυρέας : Ναι, μίλησα με ανθρώπους του Παναρκαδικού!

Σε λίγες μέρες θα γίνει η γενική συνέλευση του Παναρκαδικού, όπως έχει ορίσει η διοίκηση της ομάδας.

Δύσκολες οι ώρες για την ομάδα της Τρίπολης και υπάρχει κίνδυνος, αν δεν βρεθεί οικονομική λύση , η ομάδα μετά από μια πολύ καλή τετραετία  να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα!

Παρόλα αυτά οι άνθρωποί της δεν απογοητεύονται και … οργανώνονται!

Ακούστηκε ότι έχει μιλήσει με ένα προπονητή που έχει δουλέψει την πράσινη ομάδα στο παρελθόν με επιτυχία.

Βλέποντας πολλά χρόνια πίσω τους προπονητές , ξεχωρίσαμε ένα όνομα και επικοινωνήσαμε μαζί του.

Ποιος είναι;  Ο Αντώνης Μαυρέας!

Ο Μεσσήνιος  κόουτς  σε ερωτήσεις μας δήλωσε τα εξής:

«Πραγματικά είχα μια επικοινωνία με ανθρώπους από την Τρίπολη για να αναλάβω την ομάδα. Έγιναν συνομιλίες και μου είπαν για την γενική συνέλευση του συλλόγου που θα γίνει στις 25 του Ιουνίου και μετά θα πάρουν αποφάσεις. Οι συζητήσεις μας είναι θετικές και βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Παναρκαδικός που τον έχουμε ζήσει, γνωρίζουμε ότι είναι σύλλογος με βαριά φανέλα. Όποιοι τον υπηρετούν πρέπει να δίνουν ότι καλύτερο μπορούν , για να διακρίνεται  σε κάθε διοργάνωση.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά , να υπάρχει μια καλή συνεργασία και να συνεχίσει  η ομάδα της Τρίπολης την καλή πορεία των τελευταίων ετών. Κλείνοντας να επαναλάβω ότι έγινε μια πολύ απλή και  λιτή συζήτησή σε πάρα πολύ καλό και  θετικό κλίμα .Τους ευχαριστώ και εκτιμώ τον Σεβασμό προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι να υπάρξει λύση στη γενική συνέλευση και  όλα να πάνε καλά !!!!».

Πηγή: arcadianews.gr

More in Γ Εθνική