Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΕΥΚΛΗΣ: Τρίτη θέση ο Κρανιώτης στο Πόρο

Το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου 2018 ο Κωνσταντίνος Κρανιώτης του Ευκλή εκπροσώπησε το καλαματιανό σωματείο στην αθλητική εκδήλωση multisport »POROSEA 2018» (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου, την οποία διοργάνωσαν ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία Whynot.

Η απόσταση του αγώνα στην οποία έλαβε συμμετοχή ήταν :
Κολύμβηση 750 μ. – ποδήλατο 20 χλμ. – τρέξιμο 5 χλμ.
καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία 30 – 34 ετών με συνολικό χρόνο 1 ώρα, 19 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα.

Ο ίδιος ο αθλητής μας δήλωσε : »Ήταν ένας δυναμικός αγώνας με δυνατό συναγωνισμό σε όλη τη διάρκεια και ο Πόρος αποδείχθηκε ότι ήταν ιδανικός, για να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και στο κομμάτι φιλοξενίας των αθλητών.

Επίσης το νησί είχε καταπληκτικές διαδρομές και η περίκλειστη θάλασσα, ήταν οι απόλυτες εγγυήσεις για ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό διήμερο.»

Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ., με την τεχνική υποστήριξη κριτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

More in Σπορ