Παρασκευή , 7 Ιούνιος 2019
Ολοκληρώνεται το γήπεδο του Απόλλωνα. Φωτισμός στο γήπεδο του Ασπροχώματος

Ολοκλήρωση του γηπέδου του «Απόλλωνα» και φωτισμός στο γήπεδο Ασπροχώματος

Στο πλαίσιο της 11/2018 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, που διεξήχθη την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, ελήφθη απόφαση έγκρισης της μελέτης του έργου «Ολοκλήρωση και φωτισμός ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Ασπρόχωμα».

Η μελέτη αναφέρεται σε έργο προϋπολογισμού 480.000 ευρώ, το οποίο αφορά στην αποπεράτωση του γηπέδου ποδοσφαίρου στην θέση Λαγκάδα, περιοχής Ασπροχώματος Καλαμάτας, το οποίο θα φιλοξενεί την ομάδα «Α.Π.Σ. Απόλλων Καλαμάτας». Το γήπεδο θα αναπτυχθεί σε κατά χρήση παραχωρηθέν από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, προς το Δήμο Καλαμάτας, γεωτεμάχιο, συνολικής επιφάνειας 13.030 τετραγωνικών μέτρων. Στο χώρο αυτό υφίσταται κτίσμα κερκίδων – αποδυτηρίων, κατασκευασμένο σε παρελθόντα χρόνο, το οποίο χρήζει συντήρησης και διευθέτησης των χώρων των αποδυτηρίων.

ghpedo-asproxvma

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν είναι καθαιρέσεις – χωματουργικές, οικοδομικές, ηλεκτρομηχανολογικές που περιλαμβάνουν την ηλεκτρική εγκατάσταση φωτισμού του αγωνιστικού χώρου, καθώς και εργασίες πρασίνου (φύτευση χλοοτάπητα, αρδευτική εγκατάσταση κ.λπ.).

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ

ghpedo-asproxvmatos-xvris-skeph-sthn-kerkida

Στο ίδιο έργο περιλαμβάνεται, επίσης, η εκτέλεση εργασιών για την εγκατάσταση φωτισμού στον αγωνιστικό χώρο του υφισταμένου γηπέδου ποδοσφαίρου του Ασπροχώματος, που ανακατασκευάσθηκε το 2014.

 

Δείτε ακόμα...

15ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική για το 15ο  Πρωτάθλημα Παλαιμάχων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: …

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Σας γνωρίζουμε της περιόδους εγγραφών – μετεγγραφών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 …