Πέμπτη , 6 Ιούνιος 2019

Γ’ Εθνική: Οριστική η συμμετοχή της Νίκης Τραγανού – Έναρξη κινήσεων

Εξελίξεις (καθημερινές πλέον, με συνεχείς επαφές και συναντήσεις) και αλλαγή δεδομένων υπήρξαν τις τελευταίες μέρες στη Νίκη Τραγανού, σε ότι αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της, ως περυσινή πρωταθλήτρια Ηλείας.

Κι ενώ τα πάντα είχαν μπλοκάρει, και η συμμετοχή όδευε μόνο προς Α1 Ηλείας (ξανά), τελικά το κλίμα άλλαξε, καθώς μια ομάδα 6-7 ατόμων – παλιών αλλά και νέων παραγόντων – ήρθε σε συνεννόηση, και η συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική τελικά «κλείδωσε».

Γι’ αυτόν το λόγο, υπήρχαν συναντήσεις και την Κυριακή και τη Δευτέρα, με την τελική κατάληξη να έρχεται το βράδυ της Τρίτης 24/7, μετά από μια ακόμα σχετική συνάντηση!

Εκείνο που πλέον προσπαθούν να εξασφαλίσουν οι μετέχοντες ειναι ώστε, η συμμετοχή να γίνει κάτω από όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική (με αυξημένες πιθανότητες παραμονής κατά κύριο λόγο) καθώς κι αξιόπιστη εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινούν πλέον οι ενέργειες του αγωνιστικού σχεδιασμού της νέας περιόδου. Και άμεσα αναμένονται και νεότερα (με πρώτη κίνηση σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, την οριστικοποίηση της παραμονής του τεχνικού Σπύρου Αντωνόπουλου).

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Δείτε ακόμα...

Ανακοίνωσε Κουρμπανά η Ρόδος

Ο Νίκος Κουρμπανάς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Α.Σ. Ρόδος, με τους ”πράσινους” …

«Ξεκαθαρίζει» το θέμα της αναδιάρθρωσης

Εξελίξεις για την αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής αναμένονται μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, …