Τετάρτη , 26 Σεπτέμβριος 2018

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νυχτερινή πεζοπορία στο Καλάθι την Παρασκευή 27 Ιουλίου… με καλό σκοπό

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας καλεί τα μέλη και τους φίλους του, στη Νυχτερινή πεζοπορία με Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο όρος Καλάθι.

Συντροφιά, λοιπόν, με το μαγευτικό φως του φεγγαριού, ξεκινάμε για μια απογευματο-βραδινή βόλτα στο βουνό -που κάθε Καλαματιανός οφείλει να επισκεφτεί- με την ονειρεμένη θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και την Καλαμάτα.

Η σημερινή κατάσταση του τόπου μας, αυξάνει συνεχώς την ανάγκη για στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Μέσα σ ‘αυτό το πλαίσιο ευαισθητοποίησης, η προσεχής δράση του ΕΟΣ Καλαμάτας, θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) για την κάλυψη βασικών ανθρώπινων αναγκών του σχολείου ΕΕΕΕΚ Καλαμάτας. https://eeeekalamatas.wordpress.com/

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας, θα συνεχίσει να δίνει νόημα και περιεχόμενο σε πανανθρώπινες αξίες, λιγότερο ή περισσότερο ξεχασμένες, όπως είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, η κοινωνική προσφορά,  και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Χωρίς ΕΣΑΣ, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο… ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΘΙ !

Ώρα αναχώρησης : 7:00μ.μ. από τα γραφεία του Συλλόγου.

Κόστος συμμετοχής : 5 € για όλους.

Βαθμός Δυσκολίας : 1+ (κατάλληλος για αρχάριους με σχετικά καλή φυσική κατάσταση).

Ώρες Πορείας : 5

ΔΥΣΗ ΗΛΙΟΥ : 20:39 μ.μ.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ : περίπου στις 11:19 μ.μ.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τα γραφεία του Ορειβατικού Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο), από Δευτέρα-Παρασκευή και κατά τις ώρες 9:00-10:30μ.μ., στο τηλέφωνο 27210-97733 & 6947850611 & 6937328781.

Δείτε ακόμα...

Άργης: Ο Γιάννης Παυλάκης προπονητής του τμήματος υδατοσφαίρισης

Tην έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Παυλάκη στο τμήμα υδατοσφαίρισης, ανακοίνωση η ΠΑΕ Άργης. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα …

«Street Tennis» χθες στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Μια αθλητική γιορτή διοργάνωσε χθες το απόγευμα στο βόρειο τμήμα της Κεντρικής Πλατείας Καλαμάτας ο …

error: Content is protected !!