Παρασκευή , 7 Ιούνιος 2019

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Ο Θανάσης Μπίσα εξηγεί τους λόγους αποχώρησης στο taklin.gr

Πολλά γράφτηκαν, πολλά ειπώθηκαν για τις αποχωρήσεις Μπίσα και Λαθύρη από τον Πάμισο Μεσσήνης. Ποια είναι η αλήθεια όμως;

Ο Θανάσης Μπίσα μίλησε στο taklin.gr και αναφέρει αναλυτικά τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο με τους «πράσινους» μετά από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Αυτό που θα ήθελα να πω εγώ για την ομάδα που ήμουν 2 χρόνια είναι τα εξής. Έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα όσο καμία άλλη ομάδα που ήμουν όσο και τους ανθρώπους του Παμίσου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παμίσου που με αγάπησαν με αγκάλιασαν και με έβαλαν σε αυτήν την ομάδα όπως δεν το περίμενα, με εμπιστεύτηκαν 2 χρόνια με τα καλά μου, με τα κακά μου και θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για τα λάθη που έχω κάνει.

Θα την αγαπάω αυτήν την ομάδα σαν να ανήκω αλλά ας μην ανήκω και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ. Όσον αφορά την φετινή ομάδα θα ήθελα να πω κάποια πράγματα όπως έχουν και όχι όπως θέλουν να τα λένε. Πριν μια εβδομάδα λοιπόν συζητάγαμε με έναν κύριο εγώ και ο συμπαίκτης μου ο Λαθύρης που δεν θέλω να ονομάσω ποιος είναι αυτός για το τι θα κάνουμε εάν θα μέναμε η όχι στην ομάδα του Παμίσου.

Μας έλεγε κάθε φορά που μιλάγαμε στο τηλέφωνο μαζί του θα σας πάρω εγώ και θα σας πάρω εγώ, πράγμα που δεν έγινε ποτέ ώστε έτσι εγώ και ο συμπαίκτης μου ο Λαθύρης είπαμε να πάμε να μιλήσουμε από κοντά το αν θα μείνουμε η όχι και έτσι ήρθαμε την Δευτέρα που μας πέρασε στην Μεσσήνη, δεν βρήκαμε κανέναν για να μιλήσουμε, δεν μας σήκωνε το τηλέφωνο και έτσι μείναμε ένα βράδυ εκεί για να δούμε τι θα κάνουμε μέχρι που στο τέλος βάζαμε άλλους να τον πάρουν τηλέφωνο μέχρι που τον βρήκαμε.

Λοιπόν όσο αφορά το θέμα στο αν κάναμε προπόνηση η όχι που λένε ότι δεν θέλαμε να κάνουμε λένε ψέματα. Εμείς το μάθαμε όπως και ο περισσότερος κόσμος από κάποιο σάιτ. Δεν ξέραμε τίποτα, δεν μας είχε πει τίποτα εφόσον δεν μας σήκωνε το τηλέφωνο. Όσο αφορά στο να μας δει η καινούργια διοίκηση που δεν μας ξέρει ούτε τους ξέρουμε βέβαιος θα κάναμε προπόνηση και ΟΧΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ που ήθελαν ενώ την επόμενη μέρα που θέλαμε να φύγουμε από την ομάδα μας έμαθαν.

Όταν μας έμαθε η καινούργια διοίκηση το τι κάναμε στην ομάδα με τον συμπαίκτη μου η το τι είμασταν εμείς για την ομάδα και τον κόσμο τότε μας πήραν με άλλο μάτι. Για να τελειώσω μετά η διοίκηση μας ήθελε αυτοί που δεν μας ήξεραν και έτσι αποφάσισα να φύγω από την ομάδα για δικούς μου λόγους. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα στον Παμισο και υγεία πάνω απ όλα».

Δείτε ακόμα...

Ανακοίνωσε Κουρμπανά η Ρόδος

Ο Νίκος Κουρμπανάς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Α.Σ. Ρόδος, με τους ”πράσινους” …

«Ξεκαθαρίζει» το θέμα της αναδιάρθρωσης

Εξελίξεις για την αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής αναμένονται μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, …