Σάββατο , 15 Ιούνιος 2019

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκινά αύριο προετοιμασία

Πρώτη προπόνηση αύριο για τον Απόλλωνα Καλαμάτας με το ραντεβού να έχει οριστεί για τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Γ. Λουκαρέας.

Ίδια συνταγή με πέρυσι για τους «μελανόλευκους» που θέλουν να κερδίζουν πάλι το στοίχημα και να πραγματοποιήσουν μία εξαιρετική πορεία στην Α’ Τοπική.

Ο προπονητής κ. Τάκης Σακελλαρόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του θα έχουν την πρώτη επαφή με τους παίκτες όπου θα τους μοιραστεί το αθλητικό υλικό και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση ενώ φυσικά θα ακολουθήσει και ομιλία του Προέδρου κ. Κώστα Μπαρμπίτσα προς το αγωνιστικό τμήμα.

Τέλος, νέα πρόσωπα είναι οι Παναγιώτης Γιακουμής (Αίαντας Καλαμάτας), Νέστορας Μπάκας (Αίαντας Καλαμάτας), Φίλιππος Παπαθεοδωρίδης (Αίαντας Καλαμάτας), Γιάννης Στραβάκος (Αίαντας Καλαμάτας), Χαράλαμπος Κουλουμπός (Αίαντας Καλαμάτας), Γιάννης Καραχάλιος (Αναγέννηση Πατρών), Στέλιος Σπανός (ΑΕ Μάνης), Στάθης Τσουλάκος (Αναγέννηση Παραλίας).

Από το περσινό ρόστερ έχουν ανανεώσει οι Βασίλης Κακαλής,  Nίκος Βασιλόπουλος, Ηλίας Κουντάνης, Δημήτρης Μανωλόπουλος, Νίκος Περιβολάρης, Νίκος Μπαχράμης, Δημήτρης Τσουλάκος και Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Στον αντίποδα παρελθόν από το Καλαματιανό σωματείο αποτελούν οι Τζανέτος Παπαδέας (Αναγέννηση Παραλίας), Ηλίας Λαγωνικάκος (ΑΟ Σπερχογείας), Δημήτρης Τσιγάρος (ομάδα του Βελγίου), Γιώργος Οικονομόπουλος (Πάμισος Μεσσήνης).

 

Δείτε ακόμα...

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Την Τρίτη η γενική συνέλευση. Ανακοίνωση της διοίκησης

Την Τρίτη 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση για την ομάδα του Τελλου …

Τέλλος Άγρας: Έπαιξαν για τον Στράτο, τον Θανάση και τον μικρό Βασίλη [εικόνες]

Η οικογένεια του Τέλλου Αγρα δεν ξεχνά τα παιδιά που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη …