Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το ξεχωριστό αντίο του Βασίλη Παναγιωτόπουλου

Χώρισαν οι δρόμοι Ομόνοιας – Βασίλη Παναγιωτόπουλου μετά από πολλά χρόνια.

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος ήταν προπονητής ακαδημιών εδώ και 8 χρόνια και έκανε εξαιρετική δουλειά και αυτό φαινόταν από τα πολλά παιδιά που υπήρχαν στις ακαδημίες.

Οι λόγοι του διαζυγίου είναι επαγγελματικοί όπως δηλώνει ο ίδιος και έτσι η διοίκηση εκτός από προπονητή στην ανδρική ομάδα πρέπει να βρει προπονητή και στις ακαδημίες.

Ο ίδιος, με ανάρτηση του, στο facebook και στην προσωπική του σελίδα τονίζει τα εξής: «2004…2018 Πως περάσανε τα χρόνια.Τι να πρωτοθυμηθώ.. Πόσα συναισθήματα; Πόσες αναμνήσεις; Πάντα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και για το λόγο αυτό οφείλω να ευχαριστήσω τον Μανωλόπουλο Γιάννη πρώην πρόεδρο της Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ που με στήριξε και με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια, τον Μπουραντώνη Σωτήρη πρώην προπονητή της ομάδας για την άψογη συνεργασία μας στα δύσκολα χρόνια της ομάδας και τον Μαρινάκη Βαγγέλη νυν πρόεδρο για την υπευθυνότητα και την επιμέλεια που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια ποτέ δεν θα ξεχνούσα να ευχαριστήσω τους γονείς και κατ΄επέκταση τα παιδιά (τα οποία έγιναν και ΄΄δικά μου παιδιά) όπου χάρη στην εμπιστοσύνη και στην αγάπη τους έγινε πραγματικότητα το όραμά μου το οποίο δεν έχει τελειώσει ακόμη».

More in Α Τοπικό