Παρασκευή , 7 Ιούνιος 2019

Υποστηρικτής του ΠΣ «Η Καλαμάτα» η Medical Pharmaquality

Συμφωνία με την Medical Pharmaquality, σύναψε η ομάδα της Καλαμάτας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

«Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την Medical Pharmaquality, η οποία θα αποτελέσει επίσημο “Υποστηρικτή” του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, στηρίζοντας τη μελανόλευκη ομάδα.

Η δυναμική και οι ευρύτεροι στόχοι ανάπτυξης της Medical Pharmaquality ταυτίζονται με το νέο όραμα που μοιραζόμαστε στην Μαύρη Θύελλα και την αγωνιστική μας κουλτούρα.

Το λογότυπο της Medical Pharmaquality θα τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της μελανόλευκης φανέλας.

H Medical Pharmaquality είναι μια σύγχρονη και διορατική φαρμακευτική εταιρία με Ελληνική ψυχή και αυστηρά πρότυπα, που δραστηριοποιείται στη δημιουργία αλλά και στη προώθηση καθιερωμένων και καινοτόμων φαρμάκων και προϊόντων φαρμακείου.

Έχει 60 εργαζομένους και διατηρεί παρουσία σε όλη την Ελλάδα.

Παρότι ιδρύθηκε το 2011 η ιστορία της ξεκινάει από το 1996, όταν μια ομάδα ανθρώπων με τις ίδιες αξίες, όραμα και φιλοσοφία, άρχισε να φέρνει επιτυχίες και συνεχίζει έως σήμερα.

Στόχος και δέσμευση της εταιρίας είναι η Medical Pharmaquality να αποτελεί μια εταιρία πάντα χρήσιμη στην Υγεία και τον άνθρωπο.

Η εμπορική Διευθύντρια του ΠΣ “Η Καλαμάτα” κα Πόπη Αναστασοπούλου δήλωσε για την συνεργασία: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζουμε την Medical Pharmaquality στην χορηγική οικογένεια της ομάδας μας. Είμαστε βέβαιοι πως πρόκειται για την απαρχή μιας αµφίδροµα ευεργετικής σχέσης με μακροχρόνιο ορίζοντα».

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Πρόστιμο 2.000 ευρώ.Εν αναμονή του Δ.Σ.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ για την …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Διοικητικό συμβούλιο την Δευτέρα

Στις 3 Ιουνίου (ημέρα Δευτέρα) και ώρα 19:00 στα γραφεία της ομάδας ( Μαυρομιχάλη 93) …