Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Ξεκίνημα σήμερα με στόχο μία καλή πορεία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τέλος οι διακοπές για τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μάνης καθώς σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στην Α’ Τοπική Κατηγορία μετά από πολλά χρόνια.

Το ραντεβού δόθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στο Κορδία. Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου με μπροστάρη τον πρόεδρο κ. Σαραντέα, η τεχνική ηγεσία με τους Παναγιώτη Πολίμο και Κώστα Μίντζηρα αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι.

Υπήρξε ομιλία της διοίκησης προς τους παίκτες και στην συνέχεια αφού μοιράστηκε το αθλητικό υλικό, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Στόχος, της ΑΕ Μάνης στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής είναι να προσφέρει θέαμα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, σεβασμός εκατέρωθεν προς τις αντίπαλες ομάδες και να σκαρφαλώσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι νέα μεταγραφικά αποκτήματα αποτελούν οι Δημήτρης Καλογερόπουλος, Γιάννης Χελάς, Βαγγέλης Χελάς, Ηλίας Δουρούμης, Βασίλης Μπεγέτης και Βασίλης Τζίφας, ενώ αντίθετα έχουν αποχωρήσει οι Σπανός, Ξεροβάσιλας, Ηλιόπουλος και Δασκαλάκης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

More in Α Τοπικό