Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Ξεπέρασαν τις 16.000 τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Η «δίψα» του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα είναι τεράστια! Σήμερα (3/8) η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας έφτασε στα 16.023 και τις επόμενες μέρες μέχρι και το ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα (8/8) αναμένεται η διάθεση να είναι και πάλι αυξημένη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτεται να βάλει όριο τα 21.000 διαρκείας (όπως γίνει και το 2009) για να υπάρχουν και ορισμένα ελεύθερα εισιτήρια προς πώληση σε κάθε ματς.

Ωστόσο η ζήτηση για τα διαρκείας είναι τεράστια καθώς φέτος σε αυτά περιλαμβάνονται και οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ομίλων (εκτός των ματς των εγχώριων διοργανώσεων).

Ο Δικέφαλος από τη στιγμή που πέρασε το εμπόδιο της Βασιλείας, θα παίξει σίγουρα είτε στους ομίλους του Champions League είτε στη χειρότερη περίπτωση (αν αποκλειστεί από την Σπαρτάκ Μόσχας ή στα playoffs του θεσμού) στους ομίλους του Europa League.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται το Σάββατο (4/8) από τις 9:00 μέχρι τις 15:00 από τα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και μέχρι την Κυριακή (5/8) μέσω Internet επί 24ώρου.

Από το πρωί της Δευτέρας (6/8) στις 9:00 το σύστημα θα ανοίξει και θα γίνεται παράλληλη πώληση τόσο μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα με την Σπαρτάκ, όσο και εισιτηρίων διαρκείας μέχρι εξαντλήσεως.

Την Τετάρτη (8/8), που είναι η ημέρα του αγώνα με τους Ρώσους, δε θα γίνεται πώληση εισιτηρίων διαρκείας.

Πηγή: in.gr

More in Ποδόσφαιρο