Παρασκευή , 19 Οκτώβριος 2018

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ξεκίνησε σήμερα προετοιμασία με στόχο την παραμονή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με στόχο την άνετη παραμονή και γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια ξεκίνησε προετοιμασία σήμερα το απόγευμα η Αναγέννηση Παραλίας.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 6 το απόγευμα στο νέο γήπεδο Σφαγείων, παρουσίας της διοίκησης και του Προέδρου Βασίλη Φωτεινάκη, της τεχνικής ηγεσίας με τον Τάσο Χαρίτο στο τιμόνι και όλων των παικτών, παλιών και νέων.

Μοιράστηκε το αθλητικό υλικό στους παίκτες, υπήρξε ομιλία προς το αγωνιστικό τμήμα και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Στα των ανανεώσεων, έχουν παραμείνει οι Αργύρης Κουραμπάς, Άρης Αρβανίτης, Γιάννης Δούβας, Γιάννης Μάλαμας, Στάθης Μαθιόπουλος, Παναγιώτης Χαρίτος, Σταύρος Χαρίτος, Δημήτρης Σκαφιδάς, Μάκης Σωτηράκος, Ηλίας Μπουζαλάς, Γιάννης Νικολακόπουλος, Φώτης Νταντής και Κώστας Ξυδιάς.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι έχουν αποκτηθεί οι Τζανέτος Παπαδέας, Νίκος Κακαλέτρης,  Σάκης Λίγκρης, Κυριάκος Κουνής, Θοδωρής Δρακουλάκης, Νικος Λάσκαρης, Δημήτρης Παντελόπουλος, Ηλίας Πλακουδάκης.

Τέλος, έχουν αποχωρήσει οι Δημήτρης Σώκαλης, Σταύρος Σώκαλης, Μάριος Βουρνάς, Χαράλαμπος Κοντοθανάσης, Βασίλης Κοντοθανάσης, Κώστας Βασιλόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε ακόμα...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Απέκτησε τον Κώστα Καραχάλιο

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Κώστα Καραχάλιου προχώρησε ο Ηρακλής Κυπαρισσίας. Ο Καραχάλιος είναι …

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ευχαριστεί την ΕΠΣ Μεσσηνίας και το προπονητικό τιμ των Μικτών

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ακρίτα Κορώνης, με την οποία ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Μεσσηνίας, …

error: Content is protected !!