Τετάρτη , 20 Φεβρουάριος 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά μπιτς βόλει στο Αγρίλη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ0

Με περίπου 70 αγώνες  ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά beach volley της Ερανης  Φιλιατρών σε συνεργασία με το Attica beach volley club  και τον ΟΦΑ στον Αγριλη, στις κατηγορίες ανδρών γυναικών και μικτο. Την 1η θέση στους άνδρες  κατέκτησαν οι Αδαμόπουλος/Βολουδάκης κ τη 2η οι Παναγιωταρας-Τσερεγκουνης σε ένα συγκλονιστικό τελικό που τελείωσε περιπου στις 02.00 πμ !
Εξαιρετικά δυνατά παιχνίδια και την επόμενη μέρα στις γυναίκες, με τις Βασιλακοπούλου-Savoschina να επικρατούν των Καραγεώργη-Ματουλα στον τελικό των γυναικών, ενω
στον τελικό του μικτού, οι  Πούλιος/Βασιλοπούλου επικρατησαν των Ματση-Ματουλα σ έναν ακόμα δυνατό τελικό.
Μετά την ολοκλήρωση  των απονομών  η Εράνη με τον συνδιοργανωτη ΟΦΑ  είχαν την τιμή να  βραβευσουν για την προσφορά  του στο Ελληνικό βολει,  τον πρώην διεθνή βόλεϊμπολιστα Αχιλλέα Παπαδημητρίου που παραβρέθηκε στους αγώνες.
Ευχαριστουμε τους αθλητές  που συμμετείχαν, τους χορηγούς για την αρωγή τους, τους εθελοντές  φίλους που  ήταν δίπλα  μας στο οργανωτικό  κομμάτι  και φυσικά  τον φιλαθλο κόσμο για την παρουσία  του. Ανανεωνουμε το ραντεβού για τα επόμενα εξίσου συναρπαστικα τουρνουα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε ακόμα...

To τηλεοπτικό σποτ του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου και η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει το τηλεοπτικό σποτ για …

Με Γιώργο Σοφατζή ο ΣΔΥΜ στον αγώνα MALLAKOF του Παρισιού

Κάτω από εξαιρέσεις συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 με μεγάλη επιτυχία και για …

error: Content is protected !!