Σάββατο , 20 Οκτώβριος 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά μπιτς βόλει στο Αγρίλη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ0

Με περίπου 70 αγώνες  ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά beach volley της Ερανης  Φιλιατρών σε συνεργασία με το Attica beach volley club  και τον ΟΦΑ στον Αγριλη, στις κατηγορίες ανδρών γυναικών και μικτο. Την 1η θέση στους άνδρες  κατέκτησαν οι Αδαμόπουλος/Βολουδάκης κ τη 2η οι Παναγιωταρας-Τσερεγκουνης σε ένα συγκλονιστικό τελικό που τελείωσε περιπου στις 02.00 πμ !
Εξαιρετικά δυνατά παιχνίδια και την επόμενη μέρα στις γυναίκες, με τις Βασιλακοπούλου-Savoschina να επικρατούν των Καραγεώργη-Ματουλα στον τελικό των γυναικών, ενω
στον τελικό του μικτού, οι  Πούλιος/Βασιλοπούλου επικρατησαν των Ματση-Ματουλα σ έναν ακόμα δυνατό τελικό.
Μετά την ολοκλήρωση  των απονομών  η Εράνη με τον συνδιοργανωτη ΟΦΑ  είχαν την τιμή να  βραβευσουν για την προσφορά  του στο Ελληνικό βολει,  τον πρώην διεθνή βόλεϊμπολιστα Αχιλλέα Παπαδημητρίου που παραβρέθηκε στους αγώνες.
Ευχαριστουμε τους αθλητές  που συμμετείχαν, τους χορηγούς για την αρωγή τους, τους εθελοντές  φίλους που  ήταν δίπλα  μας στο οργανωτικό  κομμάτι  και φυσικά  τον φιλαθλο κόσμο για την παρουσία  του. Ανανεωνουμε το ραντεβού για τα επόμενα εξίσου συναρπαστικα τουρνουα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε ακόμα...

Μεγαλοπρεπής αποστολή 53 μελών του ΣΔΥΜ στις Σπέτσες και το 8° Spetses Mini Marathon

Ένα Σαββατοκύριακο super εκδηλώσεων θα θυμούνται για καιρό όσοι έζησαν και πήραν μέρος στο 8ο Spetses mini …

Με ισχυρή παρουσία ο Α.Ο. Φιλιατρών στα «Διογένεια 2018

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στην Κόρινθο, ο 1ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου και οι παράλληλοι αγώνες 5 χλμ …

error: Content is protected !!