Πέμπτη , 13 Ιούνιος 2019

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Για την πρόκριση σήμερα στην Κόρινθο

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κόρινθο (26/8, 17:00).
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος μετέχουν οι ποδοσφαιριστές:
Κόκκαλης, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Λαθύρης, Κανελλόπουλος, Πινδώνης, οι νεαροί, γεν. 2002-2003 Οικονομέας, Κανανάι, Ρουμελιώτης, ο νεαποκτηθείς Χότζας και οι Παντσιώτης, Σταθάς, Κολοκούβαρος, Μπιτσάνης, Καράμπελας που μεπαταπήδησαν εσπευμένα από τον Πανθουριακό προκειμένου να συμπληρωθεί αποστολή.

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Γιάννης Τσόπελας, καθώς έχει θλάση στον δικέφαλο, ενώ δέκα συνολικά ποδοσφαιριστές, οι Βούρας, Κασωτάκης, Ψάνης, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Μίνγκας, Μαστραντωνάκης, Ζελέκου, ως επανεγγραφές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν από την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε για τον οποίο η Καλαμάτα ζήτησε επανειλημμένως αναβολή του αγώνα από την ΕΠΟ, η οποία είχε την έμπνευση να ορίσει τόσο νωρίς αγώνες κυπέλλου, χωρίς όμως να εισακουστεί.

Έτσι, στις 5 μ.μ. σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου η ομάδα της Καλαμάτας, με σύνθεση ανάγκης και 16 συνολικά ποδοσφαιριστές αποστολή, είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, απέναντι στην Κόρινθο 2006. Παρ’ όλα αυτά, ας ελπίσουμε με το δεξί και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Δείτε ακόμα...

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 Ιουνίου 2019 συγκαλείται Γενική Συνέλευση του Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» με …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο. Απόντες οι Αγαθοκλής και Σταματογιαννόπουλος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 3 Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ με παρόντες τους Απόστολο …