Κυριακή , 24 Φεβρουάριος 2019

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Για την πρόκριση σήμερα στην Κόρινθο

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κόρινθο (26/8, 17:00).
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος μετέχουν οι ποδοσφαιριστές:
Κόκκαλης, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Λαθύρης, Κανελλόπουλος, Πινδώνης, οι νεαροί, γεν. 2002-2003 Οικονομέας, Κανανάι, Ρουμελιώτης, ο νεαποκτηθείς Χότζας και οι Παντσιώτης, Σταθάς, Κολοκούβαρος, Μπιτσάνης, Καράμπελας που μεπαταπήδησαν εσπευμένα από τον Πανθουριακό προκειμένου να συμπληρωθεί αποστολή.

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Γιάννης Τσόπελας, καθώς έχει θλάση στον δικέφαλο, ενώ δέκα συνολικά ποδοσφαιριστές, οι Βούρας, Κασωτάκης, Ψάνης, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Μίνγκας, Μαστραντωνάκης, Ζελέκου, ως επανεγγραφές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν από την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε για τον οποίο η Καλαμάτα ζήτησε επανειλημμένως αναβολή του αγώνα από την ΕΠΟ, η οποία είχε την έμπνευση να ορίσει τόσο νωρίς αγώνες κυπέλλου, χωρίς όμως να εισακουστεί.

Έτσι, στις 5 μ.μ. σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου η ομάδα της Καλαμάτας, με σύνθεση ανάγκης και 16 συνολικά ποδοσφαιριστές αποστολή, είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, απέναντι στην Κόρινθο 2006. Παρ’ όλα αυτά, ας ελπίσουμε με το δεξί και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Διαιτησία και αέρας απασχολούν διοίκηση και τεχνική ηγεσία

Με προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλαμάτας για το δύσκολο εκτός …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ξεκίνησε προπόνηση με διπλή προπόνηση

Το πρωί της Τετάρτης, ξεκίνησε η προετοιμασία της Μαύρης Θύελλας για τον αγώνα στη Μάνδρα κόντρα στον Μανδραϊκό. Οι …

error: Content is protected !!