Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«MAYΡΗ ΘΥΕΛΑ»: «Λύγισε» στα πέναλτι

Η Μαύρη Θύελλα στο 6′ έκανε το 1-0, όταν μετά από κεφαλιά του Μπιτσάνη οι αμυντικοί έκαναν λάθος γύρισμα στον Σκλαβενίτη, και ο Βασίλης Αθανασόπουλος που ακολούθησε την φάση κέρδισε την μπάλα και με πλασέ από πολύ κοντά άνοιξε το σκορμέσα σε εξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα και απείλησαν στο 21’ σε σουτ άουτ του Βελισάρη, στο 23’ με τον πλασέ επίσης άουτ του Κοστόφ και στο 40’ με κεφαλιά του Τριμπόνια.

Η πρώτη φάση ήταν για τους γηπεδούχους στο 61’ όταν ο Καπλατζής έπιασε κεφαλιά, ο Κόκκαλης βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν η οποία χτύπησε στο πάνω μέρος του δοκαριού και πέρασε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-1 στο 66’ όταν ο βούλγαρος Κοστόφ έγινε κάτοχος τη μπάλας μέσα στην περιοχή με πλάτη στο τέρμα, οι αμυντικοί απέτυχαν να διώξουν και γυρίζοντας το σώμα του πλάσαρε τον Κόκκαλη για το 1-1.

Στο 90΄ η Κόρινθος έμεινε με 10 παίκτες όταν ο διαιτητής Στάμος έδειξε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα στον Μυργιώτη ο οποίος προσπάθησε να τον ξεγελάσει σκοράροντας με το χέρι.

Στην παράταση η Κόρινθος κατάφερε να σκοράρει όταν ο Μπρενόζι μετά από εκτέλεση κόρνερ και αποτυχημένη προσπάθεια της άμυνας να διώξει πλάσαρε τον Κόκκαλη για το 2-1 και ο Λαθύρης έκανε κόρνερ απο αριστερά και ο Μπίζος πήρε την κεφαλιά για το 2-2 στο 107’!

Στο 113΄η Καλαμάτα είχε την μεγάλη ευκαιρία να κουμπώσει την νίκη οταν κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του Αθανασόπουλου ο οποιος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε απο τον τερματοφύλακα Σκλαβενίτη.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαθύρης ο οποίος όμως την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σκλαβενίτη και στην επαναφορά ο Μπιτσάνης έπεσε στην μπάλα με δυο αμυντικούς και την έστειλε άουτ!

Η διαδικασία των πέναλτι

Η σειρά των πέναλτι:

Μπιτσάνης για την Καλαμάτα 1-0

Φίλης για την Κόρινθο 1-1

Πινδώνης για την Καλαμάτα 2-1

Καμπιώτης για την Κόρινθο 2-2

Λαθύρης για την Καλαμάτα 3-2

Καπλατζής για την Κόρινθο 3-3

Κόκκαλης για την Καλαμάτα άουτ

Μαγγίνας για την Κόρινθο 4-3

Αθανασόπουλος για την Καλαμάτα 4-4

Τριμπόνιας για την Κόρινθο 5-4

Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Στάμος με βοηθούς τους Δημήτρη – Αλέξανδρο Σταυρόγλου και Μάριο – Βασίλη Στάμο, όλοι από το σύνδεσμο Αθηνών και όλοι τους βέβαια άριστοι.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σκλαβενίτης, Γκουριώτης, Φίλης, Μαγγίνας, Μευρέλης, Βασιλάρης, Τριμπόνιας, Καμπιώτης, Μυργιώτης, Καπλατζής, Κοστόφ (78’ λ. τρ. Μπρενόζι

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Κόκκαλης, Παντσιώτης, Οικονομέας (49’ λ. τρ. Χότζας), Μπίζος, Καράμπελας, Ζαχαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Πινδώνης, Μπιτσάνης, Λαθύρης, Κανελλόπουλος (106’ Κανανάϊ).

More in Μαύρη Θύελλα