Τρίτη , 18 Δεκέμβριος 2018

Νταγκούλου και Μάρκοβιτς στο περίπτερο της Μαύρης Θύελλας

Σημείo αναφοράς για τους φίλους της Μαύρης Θύελλας θα αποτελέσει και πάλι το περίπτερο της ομάδας στην συμβολή των οδών Φαρών και Ναυαρίνου, το οποίο μπήκε και πάλι σε λειτουργία.

Από τους πρώτους επισκέπτες ήταν και δυο από τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Ειντές Νταγκούλου με τον Ιβάν Μάρκοβιτς, οι οποίοι περιεργάστηκαν τα είδη που διατίθενται προς πώληση ενώ έβγαλαν φωτογραφίες με φίλους της ομάδας που αντιλήφθηκαν την παρουσία τους.

Στο περίπτερο διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, αναμνηστικά προϊόντα και είδη της μπουτίκ της ομάδας. Παράλληλα, αποτελεί και σημείο ενημέρωσης με παροχή πληροφοριών προς κάθε ενδιαφερόμενο για τα χορηγικά προγράμματα της Καλαμάτας.

Επίσης, η ομάδα της Καλαμάτας θα έχει παρουσία στην Λευκή Νύχτα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, με stand στην κεντρική Πλατεία της πόλης. Από το σημείο θα περάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και βέβαια όσοι επιθυμούν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Δείτε ακόμα...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 1-2. Πρώτη ήττα για την Μαύρη Θύελλα

Την πρώτη ήττα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του 8ου ομίλου γνώρισε σήμερα η …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Πανέτοιμη, παρά τις απουσίες για το 12 στα 12 και να κλείσουν τα στόματα…

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Μαύρης Θύελλας με προπόνηση στο γήπεδο της Μικρομάνης, …

error: Content is protected !!