Δευτέρα , 10 Ιούνιος 2019

Νταγκούλου και Μάρκοβιτς στο περίπτερο της Μαύρης Θύελλας

Σημείo αναφοράς για τους φίλους της Μαύρης Θύελλας θα αποτελέσει και πάλι το περίπτερο της ομάδας στην συμβολή των οδών Φαρών και Ναυαρίνου, το οποίο μπήκε και πάλι σε λειτουργία.

Από τους πρώτους επισκέπτες ήταν και δυο από τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Ειντές Νταγκούλου με τον Ιβάν Μάρκοβιτς, οι οποίοι περιεργάστηκαν τα είδη που διατίθενται προς πώληση ενώ έβγαλαν φωτογραφίες με φίλους της ομάδας που αντιλήφθηκαν την παρουσία τους.

Στο περίπτερο διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, αναμνηστικά προϊόντα και είδη της μπουτίκ της ομάδας. Παράλληλα, αποτελεί και σημείο ενημέρωσης με παροχή πληροφοριών προς κάθε ενδιαφερόμενο για τα χορηγικά προγράμματα της Καλαμάτας.

Επίσης, η ομάδα της Καλαμάτας θα έχει παρουσία στην Λευκή Νύχτα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, με stand στην κεντρική Πλατεία της πόλης. Από το σημείο θα περάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και βέβαια όσοι επιθυμούν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Πρόστιμο 2.000 ευρώ.Εν αναμονή του Δ.Σ.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ για την …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Διοικητικό συμβούλιο την Δευτέρα

Στις 3 Ιουνίου (ημέρα Δευτέρα) και ώρα 19:00 στα γραφεία της ομάδας ( Μαυρομιχάλη 93) …