Δευτέρα , 21 Ιανουάριος 2019

Σκοπευτική συμμαχία του Α.Σ.Ο.Κ ΝΕΣΤΩΡ στην Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2018»

Σκοπευτική συμμαχία του Ασοκ ΝΕΣΤΩΡ με τον Σκοπευτικό Όμιλο Σαλαμίνας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Οι αθλητές του Καλαματιανού συλλόγου συμμετείχαν στα πρώτα Σαλαμίνια 2018 που διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο Σαλαμίνας την 2-9-2018.

Συγκεκριμένα ο σκοπευτής Ταστανίδης Νεκτάριος κατέλαβε τη 1η θέση στο ατομικό (χρυσό μετάλλιο) στην κατηγορία Production διάκριση πολύ σημαντική!

Ακολούθησε άλλη μια πρωτιά στο ομαδικό στη κατηγορία Production με τους Ταστανίδη Νεκτάριο, Μουργή Παναγιώτη και Τζαμαλή Αναστάσιο να παίρνουν ισάριθμα χρυσά μετάλλια.

Ασημένια μετάλλια για τους Κουντάνη Πάνο, Καλαντζή Χρήστο, Κορομηλά Μιχάλη και Κλημεντίδη Ηλία, οι οποίοι κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο ομαδικό στην κατηγορία Standard.

Όμορφα στάδια σε μια άρτια διοργάνωση από τον ΣΚΟΠ.Ο.Σ.  Σαν σύλλογος ευχαριστούμε τους αθλητές μας για τις διακρίσεις και τον αδελφό σύλλογο της Σκοπευτικής Ακαδημίας Αττικής για τις πολύτιμες σκοπευτικές συμβουλές!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Δείτε ακόμα...

Η… αθλητική Ελλάδα μέσα στο 2018

Εικόνες, στιγμές, γεγονότα, μεγαλύτερα ή μικρότερα, περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά, πρόσωπα και ομάδες, μεγάλα ρεκόρ, …

Καλή Χρονιά. Ευτυχισμένο το 2019

2 περιστέρια να’ ρθουνε να φέρουνε ευχές 0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και …

error: Content is protected !!