Παρασκευή , 16 Νοέμβριος 2018

Σκοπευτική συμμαχία του Α.Σ.Ο.Κ ΝΕΣΤΩΡ στην Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2018»

Σκοπευτική συμμαχία του Ασοκ ΝΕΣΤΩΡ με τον Σκοπευτικό Όμιλο Σαλαμίνας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Οι αθλητές του Καλαματιανού συλλόγου συμμετείχαν στα πρώτα Σαλαμίνια 2018 που διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο Σαλαμίνας την 2-9-2018.

Συγκεκριμένα ο σκοπευτής Ταστανίδης Νεκτάριος κατέλαβε τη 1η θέση στο ατομικό (χρυσό μετάλλιο) στην κατηγορία Production διάκριση πολύ σημαντική!

Ακολούθησε άλλη μια πρωτιά στο ομαδικό στη κατηγορία Production με τους Ταστανίδη Νεκτάριο, Μουργή Παναγιώτη και Τζαμαλή Αναστάσιο να παίρνουν ισάριθμα χρυσά μετάλλια.

Ασημένια μετάλλια για τους Κουντάνη Πάνο, Καλαντζή Χρήστο, Κορομηλά Μιχάλη και Κλημεντίδη Ηλία, οι οποίοι κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο ομαδικό στην κατηγορία Standard.

Όμορφα στάδια σε μια άρτια διοργάνωση από τον ΣΚΟΠ.Ο.Σ.  Σαν σύλλογος ευχαριστούμε τους αθλητές μας για τις διακρίσεις και τον αδελφό σύλλογο της Σκοπευτικής Ακαδημίας Αττικής για τις πολύτιμες σκοπευτικές συμβουλές!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Δείτε ακόμα...

Ολόκληρη η χθεσινή εκπομπή Κυριακή στα Σπορ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την χθεσινή εκπομπή Κυριακή στα Σπορ, μέσα από την τηλεόραση BEST. …

Ο Καλαματιανός Παναγιώτης Μπουραντώνης εντυπωσίασε και πέρασε στα BATTLES του THE VOICE ! (VIDEO)

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση ο Καλαματιανός καλιτέχνης Παναγιώτης Μπουραντώνης διαγωνίστηκε στα Blind Auditions και πέρασε στην …

error: Content is protected !!