Παρασκευή , 16 Νοέμβριος 2018

“Θλίβομαι με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο…”

Ο τεχνικός της Καλαμάτας, Γιάννης Χριστόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στη mikriliga.comγια την απόφασή του να αναλάβει τη “Μαύρη Θύελλα”, τους στόχους για τη νέα σεζόν, την προετοιμασία της ομάδας, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τον καταρτισμό των ομίλων.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που επιλέξατε την Καλαμάτα για να συνεχίσετε την προπονητική σας καριέρα;

Προσπαθούσα να βρω ένα περιβάλλον που θα μπορούσες να δουλέψεις, να χτίσεις και φυσικά να έχεις τον χρόνο για να το κάνεις. Η απόφαση μου ήταν και συναισθηματική, καθώς στην Καλαμάτα έπαιξα για πρώτη φορά ποδόσφαιρο, είναι ο τόπος μου, έχω μεγαλώσει με την Καλαμάτα, είμαι “Μαύρη Θύελλα” και όλα αυτά μαζί έκαναν την απόφαση μου πιο εύκολη.

Ποιοι είναι οι στόχοι για τη φετινή σεζόν;

Η ομάδα έχει δύο στόχους. Ο πρώτος είναι να αναβαθμίσουμε την ομάδα να την φέρουμε σε ένα καλό επίπεδο, όσον αφορά τη συνέπεια, την οργάνωση, τα οικονομικά και το καλό ποδόσφαιρο. Δεύτερος στόχος είναι ο πρωταθλητισμός!Εμείς θέλουμε από την πρώτη χρονιά να κάνουμε πρωταθλητισμό και θα κοιτάμε κάθε χρόνο πως θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικούμε και να κερδίζουμε ανόδους!

Η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, σας αφήνει ικανοποιημένο;

Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και από την βοήθεια της διοίκησης. Πιστεύω πως χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε καλή ομάδα καθώς υπάρχουν είκοσι καινούργιοι παίκτες. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο.

Ο κόσμος της Καλαμάτας, στηρίζει τη “Μαύρη Θύελλα”;

Νιώθω ότι υπάρχει ενθουσιασμός, ο κόσμος έχει διάθεση, περιμένει να δει την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φέρνει σημαντικές νίκες. Εγώ από την πλευρά μου, θέλω να πω πως χρειάζεται να στηριχθεί περισσότερο η ομάδα, γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο! Αισιοδοξώ και ελπίζω πως η συμπαράσταση του κόσμου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη στη συνέχεια.

Ποια είναι η άποψη σας για το καταρτισμό των ομίλων;

Θλίβομαι με τα γεγονότα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Εμείς είμαστε μακριά από όλα αυτά, κάνουμε έναν τίμιο αγώνα και θα παλέψουμε με τις δικές μας δυνάμεις μέχρι το τέλος για να φτάσουμε εκεί που αξίζουμε!

 

Γ. ΣΙΝΑΠΗΣ

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ. Η μοναδική αήττητη ομάδα στην Γ’ Εθνική

Δεν την φοβίζει τίποτα αυτή την ομάδα. Ούτε κακοτυχίες, ούτε τραυματισμοί. Έκανε το 7 στα …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Μανώλης Αλιατίδης «Είμαστε μια οικογένεια, 12ος παίκτης ο κόσμος μας»

Ο Μανιώλης Αλιατίδης είναι αναμφισβήτητα ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Μαύρης Θύελλας στην πορεία …

error: Content is protected !!