Τρίτη , 13 Νοέμβριος 2018

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΜΠΑΣΤΑΚΟΥ

Ο Μιχάλης Μπαστακός είναι η τελευταία μεταγραφή της Παναχαΐκής που απέκτησε έναν πολύ καλό επιθετικό. Όλα έγινα μέσα σε ένα 48ωρο.

Ο Κώστας Κατσουράνης έψαχνε τις τελευταίες ημέρες για μια καλή επιθετικού αλλά με βάση τα χρήματα που μπορούσε να διαθέσει η ΠΑΕ αφού δεν ήθελε να ξεφύγει πολύ το μπάτζετ. Την Κυριακή το πρωί έγινε η πρώτη επίσημη συζήτηση με τον Πατρινό μάνατζερ του παίκτη Νίκο Ζσφειρόπουλο.

Οι συζητήσεις προχώρησαν γρήγορα αφού ο Νίκος Ζαφειρόπουλος έδειξε διάθεση να βρεθεί συμφωνία στο οικονομικό αφού ο παίκτης παρότι είχε συμφωνήσει με τον Ηρακλή η μεταγραφή ναυάγησε και [πολλές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Χθες βράδυ επήλθε συμφωνία και ο παίκτης ήρθε σήμερα στην Πάτρα και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του με την υπογραφή συμβολαίου για έναν χρόνο. Η Παναχαΐκή κινήθηκε αστραπιαία, και η πολύ καλή σχέση του Κώστα Κατσουράνη με τον Νίκο Ζαφειρόπουλο έφεραν την συμφωνία και μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Μάλιστα παρότι ο Νίκος Ζαφειρόπουλος ‘ηταν στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο δεν έγινε καμία συζήτηση και το θέμα Μπαστακού ήρθε στο προσκήνιο την Κυριακή και ολοκληρώθηκε αισίως σήμερα.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ”

Πηγή: sportfm patras

Δείτε ακόμα...

Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Γκολ… φάντασμα και νίκη δύο μήνες μετά!

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από …

Ξάνθη – Πανιώνιος: Πέρασμα με Μασούρα απ’ τα Πηγάδια!

Η Ξάνθη έφτασε να είναι τρίτη στη βαθμολογία, αλλά ο Πανιώνιος έδειξε την… ποιότητα του …

error: Content is protected !!