Τρίτη , 25 Σεπτέμβριος 2018

«MAYΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ο Γιάννης Χριστόπουλος για την προετοιμασία και την κλήρωση

Με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο προπονητής της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος, μίλησε στο επίσημο site της ομάδας, fckalamata.gr, κάνοντας αναφορά στην έως τώρα προετοιμασία αλλά και στις προσδοκίες που έχει για την συνέχεια.

Παράλληλα ανέλυσε και τις σκέψεις του για την σειρά των αγώνων του προγράμματος όπως προέκυψε από την κλήρωση στην ΕΠΟ. Αναλυτικά ο κ. Χριστόπουλος ανέφερε:

“Το πιο σημαντικό για μένα θα ήταν να μπορούσα να έχω από την έναρξη της προετοιμασίας ή σ’ ένα εύλογο χρονικό διάστημα, τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μου ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε όλοι μαζί το ίδιο και να είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα, στις 30 Σεπτεμβρίου.

“Όπως καταλαβαίνετε όμως για να έρθουν στην ομάδα μας κάποιοι πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές έπρεπε να κάνουμε υπομονή. Πλέον το ρόστερ οδηγείται προς την ολοκλήρωση του αλλά σίγουρα στις 30 Σεπτεμβρίου δεν θα μπορούμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Παρά ταύτα, θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια παρά πολύ ανταγωνιστική ομάδα που θα κυνηγάει παντού τη νίκη και θέλω να πιστεύω πως στα τέλη Οκτωβρίου η ομάδα πλέον θα είναι έτοιμη να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο.

“Ανασταλτικός παράγοντας στην προετοιμασία μας ήταν τα παιχνίδια Κυπέλλου τόσο στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και της ΕΠΣ Μεσσηνίας που δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε δυνατά φιλικά και με τον τρόπο που θέλαμε.

‘Όσον αφορά τη ροή των αγώνων βάσει της κλήρωσης, όλοι θα παίξουν με όλους. Το θετικό για εμάς είναι ότι τα παιχνίδια με τους θεωρητικά διεκδικητές του τίτλου δεν είναι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και το αρνητικό του ότι έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα όσον αφορά το που γίνονται οι αγώνες καθώς για ενάμιση μήνα θα παίξουμε μόνο δύο παιχνίδια στην έδρα μας.”

* Η προετοιμασία της Καλαμάτας συνεχίστηκε την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Χανδριναϊκό έκαναν αποθεραπεία και υπόλοιποι κανονικό πρόγραμμα.

Δείτε ακόμα...

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ανακοινώθηκε η αποστολή του αυριανού αγώνα

Με πρωϊνή προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας, η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του …

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Δημητρακόπουλος αντί Πολυμενέα στο τεχνικό team

Ο Νίκος Δημητρακόπουλος είναι από σήμερα το απόγευμα ο νέος γυμναστής της Καλαμάτας, στην θέση …

error: Content is protected !!