Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Μιχαλέας «Παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο και φτάσαμε στο στόχο μας»

Με σκόρερ τους Μιχαλέα και Ι. Χελά η Α.Ε. Μάνης λύγισε με σκορ 2-0 την αντίσταση του Ακρίτα Κορώνης και προκρίθηκε στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο νεαρός Γιάννης Μιχαλέας, που ήταν από τους πρωταγωνιστές στο συγκεκριμένο αγώνα, μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί ο Ακρίτας Κορώνης είναι μια δυνατή ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά, μην ξεχνάμε ότι πέρασε το προηγούμενο γύρο με δύο νίκες.

Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με την καθοδήγηση του προπονητή μας κάναμε μια καλή εμφάνιση που μας έδωσε την πρόκριση.

Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο Ά αλλά και στο Β μέρος και παρότι είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές αρχικά του Β Μπεγέτη και στην συνέχεια την δική μου, παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο και φτάσαμε στο στόχο μας.

«Πολύ δύσκολο το έργο μας με Άγρα»

«Στον επόμενο γύρο του θεσμού θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Τέλλου Άγρα μιας παραδοσιακής ομάδας Ά Τοπικής κατηγορίας πολύ έμπειρης και μάλιστα εκτός έδρας σαφώς πιο δύσκολο έργο, αλλά η ομάδα δουλεύει σωστά καθημερινά, αποκτά ομοιογένεια καθώς υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αφομοιώνουμε όλα όσα μας ζητάει ο προπονητής και είναι θέμα χρόνου να βγάλουμε στο γήπεδο τις πραγματικές μας δυνατότητες».

 

More in Α Τοπικό