Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μπλέτσας «Ήταν μία δύσκολη πρόκριση»

Με σκόρερ τον Μάριο Μπαρσελό, η Ομόνοια πήρε τη νίκη με και το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας, κόντρα στην Αναγέννηση Παραλίας.

Ο προπονητής του Καλαματιανού σωματείου Βασίλης Μπλέτσας, μίλησε στο taklin.gr, λέγοντας μας τα εξής: «Ήταν μια δύσκολη πρόκριση. Η Αναγέννηση παρουσιάστηκε πολύ καλή. Εμείς δεν είμασταν τόσο καλοί όμως είχαμε την τύχη και την ικανότητα να πάρουμε τη νίκη.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίχτες μου γιατί έχουν κάνει έως τώρα τεράστια προσπάθεια και έχουν καταφέρει να πάνε την ομάδα στους 8 του Κυπέλλου.

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι με Πύλο».

Ακολουθεί η πρόκληση για τους 4, με την ομάδα της Πύλου. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια έμπειρη ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Εμείς θα διεκδικήσουμε το καλύτερο χωρίς άγχος γιατί ήδη έχουμε καταφέρει αρκετά τηρουμένων των ειδικών συνθηκών που γίνεται η προετοιμασία έως τώρα.

Κλείνοντας θα ήθελα και πάλι να πω ένα μπράβο στους παίχτες μου και ένα ευχαριστώ γιατί δίνουν και την ψυχή τους έως τώρα. Επίσης να ευχαριστήσω και την διοίκηση της ομάδας που είναι κοντά σε όλους μας και μας στηρίζει κάθε στιγμή. Να ευχηθώ Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».

 

More in Α Τοπικό