Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Πυρ και μανία με Αλεξέα και ΕΠΣ Μεσσηνίας. Η επίσημη ανακοίνωση

«Βράζουν» στον Πάμισο Μεσσήνης από την διαιτησία του σημερινού αγώνα καθώς όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν ο κ. Αλεξέας τους αδίκησε και μιλούν ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος.

Μάλιστα, κατηγορούν και την ΕΠΣ Μεσσηνίας για ηθικό αυτουργό. Συγκεκριμένα, αναφέρουν και διαμαρτύρονται για δύο αποβολές παικτών της Καλαμάτας αλλά και για ένα καθαρό πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής: «Στιγμές απείρου κάλλους από τον διαιτητή Ηλία Αλεξέα βιώσαμε σήμερα στο «Στ. Παπαδόπουλος». Ο επιπέδου Superleague ρέφερι & ο βοηθός του Νίκος Γκούμας αδίκησαν ολοφάνερα την ομάδα μας στις κάτωθι φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρόμαστε έντονα πως έκριναν το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα:

– Στο 30ο λεπτό δεν αποβάλλει τον Φουάση για αγκωνιά εκτος φάσης στον Βλάχο και στην επόμενη αμέσως φάση δείχνει με χαρακτηριστική ευκολία την κάρτα στο νεαρό άσο του Παμίσου.

– Στο 40ο λεπτό δεν αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσόπελα για σκληρό τάκλιν με τα δυο πόδια από πίσω σε παίκτη του Παμίσου. Ο Τσόπελας είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα νωρίτερα.

– Στο 98ο λεπτό δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι και κάρτα σε χέρι του Αλιατίση μετά από σέντρα του Πορή με το σκόρ στο 1-1.

– Ο επόπτης Γκούμας υποδεικνύει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Πόρη. Από το στημένο αυτό ξεκινά η φάση του 2-1.

– Στο 118’ δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Δοδοντσάκη.

More in Γ Εθνική